Сообщение #884958 Просмотреть на стене →

І знову в етері АМФ!

В 16.30 стратує перша гра.
Біллс – Джагуарс, гра відбуватиметься у Дондоні.

Вже по традиції ігри винесені у столицю Британії є досить нудними. Чи зможе ця битва виокремитись? Можливо… котрий тиждень усі чекають прориву від «Біллс», команда тренера Райна приїхала до туманного альбіону з втратами на гру не вийдуть, все ще травмований кращий ресівер Воуткінс і квотербек Тейлор, що на тому тижні зазнав пошкодження. Але найдивніше що команда з Баффало втрачає перемоги не через свій лазарет, а через кількість штрафів що команда продукую від гри до гри, «Біллс» одні з лідерів НФЛ за штрафами и втраченими через це ярдами. Рекс Райн не був би Рексом Раяйном якщо би не вигадав досить не звичний спосіб боротьби з цим негативним явищем, кожному гравцю і кожному з тренерського персоналу було видано…. браселитики з надписом «Я не буду порушувати правила», той хто порушував мав віджимитися за це. Вгадайте хто єдиний був без браслетика? Так, сам Раяйн, якому за його словами «цей йобаний браслетик» тупо не наліз на руку.)
Джагуарс – команда «Дно». Котрий сезон Джексонвіль все ще шукає спосіб здобути не те що плей-офф, а хоча би позитивний баланс перемого/поразок. От і цього сезону все валиться, команда не грає у нападі, команда пропускає все у захисті. Можливо Шахіду Хану, власнику команди вже час замислитись над зміною тренера, і можливо чергова поразка у ще в одному рідному місті американо-пакістанця підштовхне його до цього. Якого чорта, Лондон є рідним для Хана? Все досить просто… Шахід володіє командою англійської прем’єр-ліги «Фулхем».
На перемогу «Біллс» дають 1,52.
Досить надійна ставка.

З ігор що відбудуться пізніше можна виділити:
20.00 Джетс –Петріотс

Могутні «Петріотс» будуть приймати реактивних з Нью Йорку. Не зважаючи на те що «Джетс» останіми роками є зірковою командою що вміє зажигати, їх протистояння з Петс завжди проходить досить рівно і без розгоромів. У цьому році у «Джетс» новий тренерський штаб, нові гравці серед яких виділяється Деріл Рівес (що останього сезону у складі саме «Петріотс» виграв СуперБоул) один з найкращих конербеків в НФЛ.
Загалом захист біло-зелених виглядає просто монструозно, та чи взомзі він стримати сьогоднішніх бостонів? Питання туру. Ньюйоржці зможуь нав’язати боротьбу проти всіх ланок нападу Брейді і Ко, хіба що окремою проблемою є Гронк. Можлово саме Гронковскі і зможе принести перемогу 6 перемогу поспіль «Петріотс».
Ставка на індивідуальний тотал Нью Йорк «Джетс» - менше 20 – дають 1.9, зважаючи на беззубість нападу реактивних досить інтересно.

Коротко по іншим іграм:

Фелконс – Тайтенс – Фелконс мають усі шанси відірватися на пораненому супернику, в Тенесі на гру не вийде стартовий квотербек.

Вайкінг – Лайонс – Детроїт нарешті вийграв, і виграв у свого суперника по дивізіону… настав час наступного суперника, і зновуж таки по дивізіону?

Рейдерс – Чарджерс – з усіх боків дуже цікаве протистояння. Ковтрбек Чарджерс Рівіс у грі з Грін Беєм набрав більше 500! Ярдів пасом!... але програв… чи зможе в цій грі набрати стільки але трансформувавши цю перевагу в перемогу? Побачимо.

Цікавого усім футболу.

#амф

 
+2
Последние новости
Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні Без вінгера "Динамо" та Степаненка. Стала відома заявка збірної України на матч з Грузією Базові клуби збірної України U-21 у жовтневих матчах - "Динамо" та "Рух" Шапаренко чи Мудрик? Стало відомо, кому дістався 10-й номер у збірній України після скандалу "У команди немає єдності": колишній гравець збірної України пояснив причини невдач підопічних Реброва "Динамо" чи "Шахтар": експерти пояснили, куди краще йти лідеру "Олександрії" та дебютанту збірної України "Путін зайшов у роздягальню та...". Коваль – про легендарний матч із росією"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%