Сообщение #876474 Просмотреть на стене →

Доборого дня, шановні.
Сьогодні неділя, а от же забуваємо на добу про єврапєйскій сокєр і концентруємось на найкращій грі на світі.

5 тиждень в НФЛ.

На цьому тижні багацько цікавеньких ігор серед яких виділимо декілька.

Гра тижня № 1.
Грін Бей Пекерс – Сент Луїс Ремс.
На разі у Лізі залишилось п’ять команд що ще не зазнали поразок. Найбільші шанси отримати одиничку у графі поразки, на думку багатох спеціалістів, має саме Грін Бей. На тижні у Вісконсін завітали темні конячки НФЛ барани з Сент Луїса, команда що вже котрий рік доставляє проблеми серьозним суперникам, але нажаль для їх вболівальників на цьому усе і закінчується. Баранчики мають найкращий фронт захисту у НФЛ на цей момент, серед якого особливо виділяється діфенсвенд Аррон Дональд (за деякими рейтингами поки що головний претендент на ЕмВіПі сезону). Здоровий пацаняра що проводить другий сезон у НФЛ буде мати на меті дістатися і задавити пасувати іншому Аарона, тому що Роджерс. От же нас чекає захоплююча дуель Аарона проти Аарона [умілілся собственному ріфмапльоцтву].
Не зважаючи на усю міць захисту Ремс їм буде складно адже протистояти їм будуть Пекерс 2015 року, найзбалансованіша команда грін Бея за остані роки. Сирноголові перед грою отримали певні позитивні новини, Брайан Булага один з гардів Роджерс напевне зможе прийняти участь у грі, а значить захисникам Ремс буде ваще дістатися одного з елітніших квотербеків на данний момент.
Ремс дуже серйозно підійшли до підготовки перед грою… навіть натягли на свого лайнбекера паруку і номер основного небезпечного гравця суперника (https://twitter.com/nwagoner/status/652568335490543616/photo/1).)))
До речі на цьому тижні Ремс згадували не тільки у плані протистояння з Пекерс. Пару днів тому збирались власники команд з приводу розширення ринку НФЛ у Лос Анжелісі… тобто рішали перевозити якусь команду у Халівуд чи ні… подекують що прийнято рішення що в наступні три роки якась фаншиза точно переїде у одне за найбагатіших міст США. Ремс, чий власник Кронке є другим найбагатішим власником Ліги, не проти зайняте місце поряд з житлом кінозірок, що правда сама Ліга поки що проти переїзду як раз Ремс.
Цікавий факт: Шолом Ремс з закрученими рогами, єдиний у лізі що в плані дизайну не зазнав жодних змін з самого початку існування команди.

Гра тижня № 2.
Цінцінаті Бенгалс – Сіетл Сіхоукс
П’ятий тиждень подарував нам одразу дві топових гри в один і той же час. Паралельно грі у Вісконсіні, у штаті Огайо буде вирішуватися питання наскільки Бенгалс не дуті королі. Іспит будуть приймати у них гості з далекого Сіетлу… хоча якщо придивитися уважніше іспит чекає саме Сіхоукс. На четвертому тижні ВініПух ака Вілсон і Ко ледви змогли перемогти Детроїт та і чесно кажу чи зробили це з допомогою арбітрів. Сіхоукс зараз виглядють блякло і не є тою непереможною команду що попередні сезони доходила до Супер Боулу…. але чого не відібрати у них так це везіння і настрою, якщо усе складеться добре то досить великі шанси на те що «Легіон оф Бум» прокинеться і видасть фантастичну гру.
З негативних новин Сіхоукс особливо виділяється відсутність Маршона Лінча, ранінгбек на призвісько «Звір» через травму знову не допоможе дружині Піта Керолла.
Бенгалс… комадна вічний чемпіон регулярки і вічний лузер плей-офф (чотири роки підряд вихід в плей-офф і чотири поразки у першому ж раунді). Персонально в мене великі сподівання на те що Бенгалс продують і взагалі розваляться, адже бекапом основного квотербека в Цінці є… АйДжей Маккерон! Маккерон – справжній бажала студенскої Алабами. Але нажаль мрії залишаються мріями на данний момент посунути з місця стартового кьюбі рижого Далтон просто не реально. Далтон чудовий стрілець, але знов ж таки який сезон він абсолютний нуль у плей-оффі. Бенгалс зараз на коні, чудова гра усіх ланок, мінімум травмованих, чудовий мікроклімат все це робить їх вже на данний момент переможцями свого дивізіону.
Цікавий факт: Сіхоукс одна з небагатьох команд в якої є свій персональний літак.

Пару слів по іншим іграм:
Чікаго Бірс їдуть в Канзасу у гості до Чіфс - чергове гвалтування Чікагі?
Вашінгтон Редскінс проти Атланти Фелконс - Фелконс мають усі шанси завершити 5 тиждень з 5 поспіль перемогами.
Ягуари Джексонвілля їдуть до сусідів по штату Піратів з Тампи – все що Вам треба знати про цю гру, ц те що у цьому році до когорти вболівальників Тампи приїднався… ДУДАР!... а отже гайки Джагам одразу на взльотє.
Баффало Білс – Теннесі Тайтенс – Білс втратили другого основного ранінгбека, а як ми пам’ятаємо в команди і так велики проблеми з набором балів у грі. Чи зможе витягнути оборона Баффало гру? Не впевнений… але як позитив можна відмітити що Білс їдуть у штат відомої марки віскаря… програш завжди можна втопити на дні відмінного напою.
Патріоти проти Ковобоїв – Петс занадто нестримні зараз, особливо проти пораненого Далласа.
Бронкос – Рейдерс – Старий дядя Пєтя все ще має шанс дістатися Супер Боула, і статися це може завдяки не нападу Денвера, а чудового захисту. Рейдерс молоді, Рейдерс спраглі до перемог. Гарна гра.
П.С.
Усі вже в курсі, що НФЛ проводить кожного сезону ігри у Лондоні, це певна промоакція щодо популяризації амф у Європі. По контракту Лондон має право на запрошення ігор трьох команд Дажагс, Долфінс, Детроїт. Цього року досягнуто домовленість що пару ігор у наступному році також буде відведено сусідам США – Мексиці. І найголовніше найближчі роки планується розширення ігор у Європі, у тому числі серед претендентів на це є Німеччина… шанси відвідання гри українціями зростають.))
#амф
 
+3
Последние новости
Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні Без вінгера "Динамо" та Степаненка. Стала відома заявка збірної України на матч з Грузією Базові клуби збірної України U-21 у жовтневих матчах - "Динамо" та "Рух" Шапаренко чи Мудрик? Стало відомо, кому дістався 10-й номер у збірній України після скандалу "У команди немає єдності": колишній гравець збірної України пояснив причини невдач підопічних Реброва "Динамо" чи "Шахтар": експерти пояснили, куди краще йти лідеру "Олександрії" та дебютанту збірної України "Путін зайшов у роздягальню та...". Коваль – про легендарний матч із росією"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%