Сообщение #868181 Просмотреть на стене →

Доброго дня любі друзі та інші латентні поціновувачі багємнай піндоскай ігри.

Сьогодні в ночі стартує 3 тиждень ігор НФЛ, і розпочне його, на потіху deeppurple78, гра Вашінгтон Редскінз – Нью Йорк Джайнтс.

Отже пару слів за цю битву.
А битва такі запланована, оскільки команди на даній стадії однаковісенькі, в тому плані що проблем в кожної хоч жопою жуй. А щей до того ж до статусу «битва» нас підводить те що команди грають в одному дивізіоні, тобто прямі конкуренти за місце в плейофф.

"Нью Йорк Джайнтс".
Охохо… як багато рідного у цій команді для динамівських балєл… Великий франчайз (так в піндосіїї звуть клуби, ну тіпа не клуби а франчайзи, приклад: наш франчайз має такий-то стадіо, наш фарнчайз сильний і т.ін.) який є популярним у штатах командою, про Нью Йорк ващє малчу, зараз переживає не самі солодкі часи.
Після всплеску 2007 і 2011 року, коли Гіганти вийграли Супербоул, команду спіткала жорстка полоса невдач, навіть свій девізіон вони не можуть виграти с 2011 року.
Багато хто грішить на солодку парочку тренера та квотербека.
Тренер – Том Кофлін… 69 років, старий маразматик, що вже не встигає за грою. Ні кого не нагадує?)) Юр Палич щаз заікал активно. Перемога в двох Супербоулах тримає Кофліна на тренерському містку…поки тримає… але поговорюють що керівництво вже починає задумиваца што што-то нє так.
Квотербек – Ілай Меннінг. Ілай є молодшим братом з сім`ї Менінгів, які є справжньою легендою НФЛ. Батько був КьюБі, середній син (Пейтон) батька КьюБі, молодший син (Ілай) теж став КьюБі… і як в казочці один з трьох братів був не як всі (тобто з мізками)… старший син (Купер) послав футбол нахуй і зайнявся бізнесом.
Так от Ілай паходу отримав найменше з сім`ї футбольного таланту, але суко захватив найбільше везіння… бо треба мати багато везіння що би виграти два Супербоули при тому що спеціалісти щей досі сперечаються елітний він КьюБі чи ні.
І от ця парочка вже встигла напартачити в перших іграх. Даласу команда програла через те що КьюБі не вірно порахував час що залишили супрнику на атаку. А гру з Атлантою вже провалив тренер.

«Вашингтон Редскінс».
Одна з тих команд що зіграла ва-банк і… проїбала… ну поки що так виходить.
В далекому 2012 р. керівництво команди замахалось чекати переможних часів, і на драфті 2012 року обміняла хуєву тучу піків (Пік – це можливість вибирати гравця на драфті в певному раунді, наприклад: 20 пік 2 раунду – команда у другому раунді має можливість обрати гравця після 20 інших команд) на дуже розпіаріного ніга з Техасу на призвістко Роберт Гріфін 3! Пікі вони віддали команді з СентЛуїсу «Ремс» . Як ви вже розумієте цей обмін всього на одного гравця команді не пішов на користь. А «Ремс» мілахі щей підкололи їх у минулому чемпі коли на жеребкування, перед грою з Вашиком, випустили 4 (!) гравці що були взяті на драфті за ті обміняні піки.
Хто ж такий Роберт Гріфін 3… мобільний ніга що в студенскому футболі накидав дохєра ТД і набігав ще більши ярдів. Але дорослий футбол зустрів цього персонажа дуже жорстко, в перший же сезон Гріфін отривам стільки люляй що вже поговорювали що піздец йому і кущик гваздік з верху. Незважаючи на все він примудрився вивести Вашік до плейофф! Казалось би от воно…ПАПЬОРЛО!.. ога…хуйтам… з нашим героєм сталось те що сталось з багатьма нігами у НФЛ, НБА і інше… суко зазнався. Почав зливати тренерів, посрався з гарвцями… і от тепер сидить в цьому сезоні на лавочці. Команд розібрана, хоч і в на тому тижні «закадичних друзів» Ремс.

Парочка досить інтересна… гра має бути результативна, битва дніщ має показати нам хто більше дніщє дивізіона NFC East.
#амф
 
+2
Последние новости
Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні Без вінгера "Динамо" та Степаненка. Стала відома заявка збірної України на матч з Грузією Базові клуби збірної України U-21 у жовтневих матчах - "Динамо" та "Рух" Шапаренко чи Мудрик? Стало відомо, кому дістався 10-й номер у збірній України після скандалу "У команди немає єдності": колишній гравець збірної України пояснив причини невдач підопічних Реброва "Динамо" чи "Шахтар": експерти пояснили, куди краще йти лідеру "Олександрії" та дебютанту збірної України "Путін зайшов у роздягальню та...". Коваль – про легендарний матч із росією"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%