Сообщение #410014 Просмотреть на стене →

Шановні співвітчизники, важливо!

Просто проаналізувавши сьогодні інформацію та події, що подаються ЗМІ, я прийшов до висновку, що справді готується силовий розгін #Євромайдан у.
1) Висловлювання лукаш про можливість застосування сили та про насильницький характер Майдану;
2) стягування силовиків до Києва, зокрема до його центру;
3) заборона окружним адмін судом будь-яких мирних зібрань в центрі столиці;
4) звезення Антимайдану (скоріш для провокацій сутичок та допомоги у "зметенні" Майдану).
Закликаю Вас, Шановні Кияни, гості міста, всіх, хто підтримує ідеї Майдану, всі, хто прагне кращого життя! Ми маємо захистити волю народу, свої права на мирні зібрання! Якщо Майдан розженуть, якщо більшість активістів пересаджають у в'язниці, в Україні почнеться реалізація російського сценарію. Потім всі протести та "недовольства" душитимуться в зачатку.
Якщо це не вирішальний бій, то мабуть переломний!

"Краще вмерти біжучи, ніж жити гниючи!" казав Багряний. Славний УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД всі часи боровся за власні права та незалежність, тож відстоїмо та дамо бій і цього разу!

Зроби свій вибір, сподіваюсь не в останнє! Сьогодні, 15.01.2014, збираємось на #Євромайдан і! Я з ночівлею! Я не боюсь тебе бандит-янукович!

Крім того, благаю кожного з вас, мої співвітчизники, в разі застосування силового варіанту, кидайте роботу та виходьте на наступний день до Михайлівського Собору, до пам'ятника Шевченка, до збитого леніна, до ЦВК, на всі головні площі, як Києва, так і кожного УКРАЇНСЬКОГО міста! Якщо силу буде застосовано, народ повинен повстати!

Щасти нам у боротьбі за праве діло!
Прохання максимально поширювати, лайк не суттєвий!
 
+9
Последние новости
Миколенко їде на матч Україна - Румунія, відновлення після травми, костюми для футболістів. Збірна у Мюнхені Екс-динамівець Дуду змінив клуб у Бразилії "Один він ходив із простим, кнопковим телефоном": Парцванiя назвав найбільш скромного гравця "Динамо" Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024 Миколенко – про прогнози лікарів щодо відновлення: "Ніяких, тому що це вже як впорається мій організм" Темур ПАРЦВАНIЯ: "Алієв і Мілевський гуляли так само, як і решта хлопців із першої команди "Динамо", але їх постійно ловили. У Гармаша уся зарплатня ішла на погашення штрафів за червоні" "Юссуф був дуже хорошим футболістом. Діакате теж був непоганий, але слабший за Михалика". Екс-динамівець про легіонерів киян Чому Супряга став героєм фіналу ЧС у збірній Петракова: захисник "Кривбаса" зізнався, що зробив фахівець
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%