Сообщение #2683140 Просмотреть на стене →

По обидва боки берлінської стіни була Німеччина. Так, з різними режимами і різним баченням світу, однак німці залишались німцями з обох сторін.

В обидвох Кореях продовжують жити корейці. Так, за десятиліття розділення - це вже і фізично і мовно стають різні, але втім, все одно - корейці.

У випадку, розділення України, по будь якій лінії, окрім державного кордону, треба відверто говорити: не буде двох Україн. Буде московія, і буде Україна.
Буде московія, де путін, укріпивши свою владу,, почне відновлювати військовий потенціал, і буде Україна в руїнах - політичних, економічних, демографічних.

Так, зберегти бодай частину України, зберегти людей, відновити економічний потенціал, остаточно влитись в Західні структури - краще, як безнадійно (на жаль, в сьогоднішньому нашому потенціалі - безнадійно) битись за кордони 91 року, втім, навіть для здійснення такого варіанту, попри волі українського народу, треба спершу мати:
1. Чітке рішення Заходу про остаточну інтеграцію України в ЄС і НАТО.
2. Рішення московії, що на окупованих територіях їх захсцянки закінчено.

Ви десь бачили хоч натяки на такі рішення? НІ. Звучить якраз протилежне.

Всі ці безконечні, заяви, статті, обговорювання - димова завіса, котра створюється для створення ілюзії: українці готові поступитись територіями в обмін на вступ до НАТО.
Морквина перед ослом, котрого ведуть на забій :(

А хтось справді думає, що якби все було настільки безнадійно, то нас би питали? Та нас би просто поставили перед фактом: віддайте території. Зброї ми більше не дамо.

Наразі ситуація така, як була на Майдані в 14 році: хто простоїть на годину довше, той і переможе.

СССР впав саме в той час, коли нас активно закликали залишатись в ньому...

Встоїмо!

Слава Україні!

Парубій
 
Последние новости
Александр Алиев: «Хочу обратиться к молодым украинским игрокам «Динамо» и «Шахтера» Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО)
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%