Сообщение #2681690 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
РЕАЛ ТА ПІДЛІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА.

Ненавиджу коли на почуттях українців грають. Грають цинічно, грають підло, грають на патріотизмі, грають на втомі від війни. І я фізично не можу слухати сентенції нашого Президента про "План Перемоги". Тут воістину - "Слово произнесенное есть ложь". Президент ЗАЗДАЛЕГІДЬ переклав відповідальність за неминучий провал свого "Плану" на голови союзників прекрасно знаючи при цьому, що половину цього плану в принципі не можна втілити в життя при будь яких обставинах. І зовсім не тому, що наші союзники погані.

Знаєте, хто перший ворог надання нам необхідної для здобуття Перемоги зброї? Це військові країн - донорів нашої Безпеки, міністри оборони та радники з Нацбезпеки усіх країн - донорів зброї. Навіть Великобританії. Причина проста - НІХТО не збирається передавати нам те, чого у своїй країні критично мало при зростаючій нестабільності у світі. . Ніхто не буде вигрібати заради нас стратегічні, створені на випадок війни з Китаєм та з тією ж росією, запаси боєприпасів, а вони у країн НАТО, в першу чергу у США, зараз менше критично необхідних для ведення бойових дій. Наша війна вигребла запаси до рівня нижче критичного рівня. Та ж історія у Франції, Великобританії, Німеччини... Промисловість цих країн вийде на рівень забезпечення відновлення власних запасів та задовільнення потреб України тільки навесні наступного року у кращому випадку.

Про системи ППО краще не згадувати - союзники оголяють своє небо віддаючи нам необхідні системи, а Німеччина, Норвегія та США взагалі призупинили постачання систем по довоєнним контрактам у треті держави для задовольнення українських потреб тільки що виробленими системами. Не вистачає ракет та інших боєприпасів для цих систем. І нам всього цього не вистачає...

Ракет ATACMS, Storm shadow\SCALP виробляється у місяць не більше трьох десятків в усіх країнах. Ракет JASSM вистачає - не вистачає літаків наданих Україні з яких тими можна працювати. А літаки не дають бо не підготовлена інфраструктура та обслуговуючий персонал, і навіть при залученні до пілотування добровольців з країн НАТО нам дадуть тільки ту кількість літаків, які потягне інфраструктура та обслуговуючий персонал. Тому бажання нашого Президента отримати необхідну кількість далекобійної зброї від союзників лише вологі мрії без реальної можливості їх здійснення.

Зеленський у крайньому інтрев'ю практично відкрито визнав, що його ультиматуми на адресу союзників зараз, та на майбутніх переговорах з росією потім, які, як нарешті визнав Президент (а я про це стільки раз розповідав), йшли та йдуть у заочному, через посередників, форматі, а найближчим часом перейдуть у очну фазу, служать єдиній цілі - ВИСТАВИТИ РОСІЮ НЕДОГОВОРИБЕЛЬНИМ КОНТРАГЕНТОМ та примусити союзників продовжувати надавати військову та фінансову допомогу Україні. Чи спрацює це?

Стовідсотково - НІ. Без компромісних пропозицій ніхто Зеленського слухати не буде. Союзники на всіх рівнях вже практично відкрито кажуть, що росія зараз немічна та така, яка йде на останньому подиху своєї економіки, а тому нездатна не те що підкорити Україну - здобути істотні територіальні надбання взагалі. І в той же час у України та союзників на даний час немає можливості здобути Перемогу на полі бою через брак ресурсів, в першу чергу людських. Зеленський вимагає підсилити санкції до критичного для рф забуваючи при тому, що це неминуче викликає фінансові втрати у союзників. Чи підуть західні політики які знаходяться у владі на зниження рівня життя населення у своїх Державах? В жодному випадку -вони усі проти знищення росії у короткостроковій перспективі.

І нас чекає фіаско Зеленського з просуванням "Плану Перемоги" як свого часу і у випадку з просуванням аналогічної "Формули миру" - Україна максимум отримає "нічию" на цих переговорах. І закінчиться все тим, що в усьому знову будуть винуваті Стармер, Шольц. Макрон та Байден з Трампом та Гарріс - тільки не наш Президент. Сказати правду Українцям про реальний стан справ - визнати себе брехуном та мрійником який категорично не бажає сприймати реал та тупо грає на бажанні українців Справедливого Миру

досягти який станом на зараз, на превеликий жаль, просто неможливо - не буде кордонів 91го року, максимум - "Лінія 24". та й та не повсюди. Чесно сказати це людям Президент вже не може - загрався у брехню потік якої зупинити вже не може.

Написав я все це не для того щоби сподобатися - від мене після цього допису багато хто відпишеться. Просто я за правду і проти того щоби українці жили в ілюзіях - чергові розбиті вщент мрії їх серця та голови можуть вже не витримати. Про перебіг переговорів буду давати докладний звіт. Тримайтеся. На хитру дупу нашого Президента знайдеться не менш хитрий хрін союзників і нашого Президента примусять примиритися з реальністю - я в цьому впевнений. Ну і є надія на те, що врешті решт в Україні запрацює перший незаангажований жодним українським політиком чи олігархом інформаційний канал який буде включати у себе і ТБ, і Телеграм, і Ю-Туб мовлення. Про подробиці не питайте - коли буде офіційний анонс, тоді й відповім на питання про власників та спонсорів. Одне скажу - спротив його появі зі сторони нашої влади дуже серйозний. Тверезості думок та критичного мислення вам, українці, ну а мрії залиште для мирних часів котрі вже доволі скоро неминуче настануть.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%