Сообщение #2671164 Просмотреть на стене →

10 МИРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ УКРАЇНИ.

Американська сторона отримала "Базові принципи мирного врегулювання" від української сторони котрі будуть обговорені Президентами США та України під час їх зустрічі на полях Генасамблеї ООН.

1. Україна не підпише документів про жоден мир без відновлення кордонів 1991го року.
2. Україна піде на перемир'я при умові виведення російських військ з окупованих територій Запорізької. Харківської та Херсонської областей.
3. Україна готова обговорювати виключно паритетну кількість особового складу та систем озброєнь у ЗСУ та у російському війську у прилеглих до Українських територіях рф в контексті загальноєвропейської системи обмежень озброєнь. Паритетна кількість повинна підтримуватися дією постійного моніторінгу з боку Китаю, Індії, США, Великобританії, Франції, Німеччини - вони повинні створити спільну постійну моніторингову місію яка буде мати право безумовного доступу до визначених угодою територій росії та України.
4. рф повинна повернутися у "Договір відкритого неба" - літаки США та України повинні мати можливість здійснювати ознайомчі польоти над територією рф як то було під час дії попередньої Договору., у той же час російські літаки повинні мати аналогічні права стосовно території України та держав НАТО.
5. росія повинна повернутися до дії "Договору про звичайні озброєнні у Європі".
6. Україна повинна мати склади резервного зберігання зброї та боєприпасів у країнах НАТО. Зброя та боєприпаси з них повинні бути негайно передислоковані в Україну у випадку, якщо рф порушить зобов'язання про "Збройний паритет".
7. Україна готова до переговорів про кількість своїх ракет середньої та великої дальності та систем їх запуску які вона буде мати на озброєнні у майбутньому одночасно з обговоренням кількості аналогічних ракет та систем запуску які буде мати росія на своїй європейській частині.
8. Україна готова обговорювати демілітаризований статут звільнених територій Херсонської та Запорізької областей одночасно з подібним же статутом відповідної площі прилеглих до лінії майбутнього розмежування територій.
9. Україна готова застосувати амністію для "вимушених колаборантів" на цих територіях, водночас проти амністії тих, хто був винен у переслідуванні, чи сприяв переслідуванню, громадян України на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей, а також тих, хто винен у злочинах проти населення та військових злочинах. .
10. Переговори про звільнення українських територій які тимчасово залишаться під контролем рф повинні початися одразу після укладення "Договору про припинення вогню" і не повинні закінчуватися до строку досягнення остаточних домовленостей.

Тепер відповідь на питання у чаті - "ти за большевіков аль за комуністов"? Я за Україну. Даремно деякі чекають миті, коли я почну за когось "топити" - не дочекаються. Я в жодному випадку не буду топити за жодного з діючих політиків України, навіть якщо в умовах "порожнього опозиційного поля" за когось "впишуться" США та союзники. Так, проголосую за такого, ні - не буду у жодному випадку за нього агітувати. Але буду агітувати за партіЮ чи партіЇ які будуть створені у майбутньому за допомогою наших союзників. До цього ще далеко.

Далі там ниття, що Порошенко і Зеленський однакові. Не копіював)
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%