Сообщение #2670581 Просмотреть на стене →

AG
Гарріс нападала. Трамп захищався.
Гарріс була більш конкретна. Трамп повторювався.

Про Україну

Трамп:
«я закінчу війну з Україною та Росією. Якщо я буду обраним президентом, я зроблю це ще до того, як стану президентом».

На пряме запитання ABC «Ви хочете, щоб Україна виграла цю війну?» Трамп відповів

«Я хочу, щоб війна припинилася. Я хочу врятувати життя, які марно витрачаються - людей вбивають мільйонами. Мільйонами. Це набагато гірше, ніж ті цифри, які ви отримуєте, які є фальшивими цифрами. Послухайте, ми втрачаємо 250 мільярдів або більше, тому що вони не питають Європу, яка є набагато більшим бенефіціаром, ніж ми, у вирішенні цієї проблеми … З огляду на це, я хочу, щоб війна була врегульована. Я дуже добре знаю Зеленського і дуже добре знаю Путіна. У мене хороші стосунки. І вони поважають вашого президента. Розумієте? Вони поважають мене. Вони не поважають Байдена. Як би ви його поважали? Чому? За що? Він навіть не подзвонив Путіну за два роки. Ні з ким не розмовляв. Вони навіть не намагаються його зрозуміти. Це війна, яка вмирає, щоб бути врегульованою. Я зроблю це ще до того, як стану президентом. Якщо я переможу, коли стану обраним президентом, і що я зроблю, так це поговорю з одним, поговорю з іншим, я зберу їх разом. … ситуація тільки погіршується, і це може призвести до Третьої світової війни. Не обманюйте себе. Ми граємося з Третьою світовою війною».

«Я думаю, що в інтересах США закінчити цю війну і просто покінчити з нею. Гаразд. Домовтеся про угоду. Тому що ми повинні зупинити знищення всіх цих людських життів».

Гарріс відповіла:
«Я вважаю, що Дональд Трамп каже, що ця війна закінчиться протягом 24 годин, тому що він просто здасться. А ми, американці, не такі. Давайте розберемося, що тут сталося. Я зустрічалась із Зеленським за кілька днів до того, як Росія вторглася, спробувала силою змінити територіальні кордони, нехтуючи одним з найважливіших міжнародних правил і норм, а саме - важливість суверенітету і територіальної цілісності. І я зустрічалась з президентом Зеленським. Я поділилася з ним даними американської розвідки про те, як він може захистити себе. Через кілька днів я поїхалана східний фланг НАТО, до Польщі та Румунії. І завдяки роботі, яку я та інші зробили, ми об'єднали 50 країн, щоб підтримати Україну в її праведному захисті. І завдяки нашій підтримці, завдяки протиповітряній обороні, боєприпасам, артилерії, списам, танкам «Абрамс», які ми надали, Україна стоїть як незалежна і вільна країна. Якби Дональд Трамп був президентом, Путін сидів би зараз у Києві. І розумів би, що б це означало. Тому що порядок денний Путіна стосується не лише України. Зрозумійте, чому європейські союзники і наші союзники по НАТО так вдячні, що ви більше не президент і що ми розуміємо важливість найбільшого військового альянсу, який коли-небудь знав світ, яким є НАТО. І за те, що ми зробили, щоб зберегти здатність Зеленського і українців боротися за свою незалежність. Інакше Путін сидів би в Києві і дивився на решту Європи. Починаючи з Польщі. І чому б вам не розповісти 800 000 польських американців тут, у Пенсильванії, як швидко ви здалися б заради прихильності і того, що ви вважаєте дружбою з диктатором, який, як відомо, з'їв би вас на обід».

Трамп про Путіна:
«Але зрештою, знаєте, у нього є те, чого немає в інших людей. У нього є ядерна зброя».

Транскрипція дебатів Гарріс-Трамп
 
+1
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%