Сообщение #2669016 Просмотреть на стене →

Гарний спіч. Ну нарешті

ПРО БРЕХНЮ ВІД БИДЛА ТА ПРАВИЛА ВІЙНИ.


 Спочатку про конкретну брехню конкретного бидла. Як заявили бидлюки, вони знищили склади з ракетами до F-16 та не тільки у Білій Церкві, Василькові та Миргороді. Також мені кажуть, сам повідомлення не бачив, що за їх словами знищено літаки F-16 у Івано-Франківську. З повною відповідальністю  заявляю - усі три новини є абсолютна, неприкрита та відверта брехня. Літаки у повному складі працювали над відбиттям атаки ще з ночі. пошкоджено - не те що збито, не було жодного. Також не досягли мети атаки БПЛА та ракет по складах боєприпасів для літаків. Були разові влучання по "поверхні" - склади залишилися неушкодженими, до того ж розвідка бидла у питанні визначення місць зберігання ракет явно не була на висоті. Без подробиць. Просто знайте,  всі ці повідомлення - брехня. Тепер про головне - про "Правила на війні" та "Челавечность". 

 Не буває на війні людяності і правила на війні - маячня та "забавки цивілізованих". В цілому, не без виключень, застосування Правил ведення бойових дій було можливо при війні Німеччини та Великобританії, США та Німеччини, Франції та Італії. Але вони є анахронізмом та "підставою" у війні проти тих, хто вважає дотримування Правил слабкістю. На нашій війні бидло не дотримується жодних Правил. ЖОДНИХ. І у нашому випадку може працювати виключно одне правило - Правило Неадекватності Покарання за злодійство.


 На превеликий жаль  у нас зараз ЩЕ мало засобів щоби втілювати його у життя, але їх стає більше. Бидло знищує наших  дітей та жінок - знищувати треба дома у яких живуть льотчики ВКС разом з їх сім'ями. зносити БПЛА та ракетами військові містечка. Єдиним зразком для наслідування для нас повинен бути зовсім не християнський Ізраїль зі знищенням ворогів у будь який точці земної кулі. з рівнянням з землею осель ворогів не зважаючи на присутність там жінок та дітей. Більше - ми повинні перевищити по жорстокості євреїв бо з нами воює не мусульмани які бояться йти у відкриту проти Ізраїлю розуміючи що у такому випадку доведеться мати справу з США котрі ніколи не покинуть тих євреїв сам на сам перед ворогами. Ні - ми маємо справу зі звірами які сповідують істину - "Сила сміється над усім". На жорстокість потрібно відповідати втричі більшою жорстокістю. Тільки тоді бидло буде замислюватися над  дотримуванням "Правил ведення бойових дій". І не факт що буде це надалі робити. 


 На війні не буває правил - є здобута Перемога чи здобутий програш. Наші союзники скоро як три роки намагалися вести себе з бидлостаном як з цивілізованою країною і досі до кінця не розпрощалися зі своїми ілюзіями. Але. Але події останніх двох місяців з бомбардуванням "Охмадиту", з відрізанням голови полоненому, з обстрілом сьогодні, з початком "Курської.операції" нарешті зсунули "цивілізаційні" клепки які геть заіржавіли у головах тих же американців. Зрозуміло шо ті будуть закликати нас до дотримування правил та людяності - відпрацьовувати номер, але санкцій за нашу жорсокість більше не буде. Не індивідуальну жорстокість, з відрізанням голів полоненим, але на загальну з ударами відплати. І стримувати себе більше не потрібно. Існує або Перемога, або програш, а здобудемо ми першу тоді, коли запхаємо бидлу у дупу  аж до горлянки Правила - бути цивілізованими з троглодитами далі неможливо. 
 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%