Сообщение #2668816 Просмотреть на стене →

РАКЕТНЕ ТА НЕ ТІЛЬКИ.

1. Українська "Ракетна Програма" має три джерела фінансування - власні гроші яких не просто обмаль - мізер. Гроші США які проходять по статті "Сприяння українській "Програмі створення БПЛА" та "Ракетній Програмі" - це окрема стаття витрат з тих 60ти з лишнім мільярдів. Гроші Данії на закупівлю продукції Укроборонпрому.

2. Бидлу буде не просто важко дістати наші заводи які працюють над створенням ракет - практично неможливо у більшій частині бо працюють вони за межами України, без подробиць.

3. Україна має перед головним спонсором - США певні зобов'язання у частині визначення цілей на території рф. Не можна бити по цивільних об'єктах, тільки по військових та об'єктах які напряму чи опосередковано працюють на ОПК. Як нам довели, досі точаться дискусії щодо "Чи можна вшарашити по москві"? Наші вважають що то було б корисно не з військової, але з психологічної точки зору - деморалізація пересічного московіта з одночасним позитивним впливом на українську суспільну думку. Американці вважають що це буде марною витратою ресурсу - москва надійно прикрита засобами ПРО. Наскільки мені відомо, досі немає по цьому питанню згоди.

4. Без постачання комплектуючих з США функціонування "Ракетної програми" неможливе у принципі - дозволи на постачання товарів військового призначення дає уряд США.

Я знаю що зараз Україна має вже трьохзначну кількість ракет різних класів і у випадку продовження фінансування союзниками"Програми", а до Данії та США вже цього місяця мають доєднатися Великобританія та Нідерланди, до кінця цього року Україна має вийти на паритетну з рф кількість вироблених у місяць ракет (виключаючи ракети для ППО). Саме тому Президент вчора зробив свою заяву про наші ракети - вже є результат. Коли вони будуть застосовані, по яким цілям - поняття не маю. Але по чому просять бити союзники я написав. І їх підхід "Американські ракети по росії - ескалація, українські ракети по росії - не ескалація" по суті вірний. Ну а ми без гальм - що з нас взяти?))

Гарної неділі.
 
+6
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%