Сообщение #2648265 Просмотреть на стене →

Ну тепер легко скласти 2+2))

ЩО МИ МАЄМО ПІД ЗАВІСОЮ?

У "The Economist" вийшла стаття присвячена нашому Контрнаступу. Мене просять прокоментувати тези з цієї статті та розповісти, у дозволеній частині, що там правда, що брехня. Спочатку давайте оцінимо - Cui prodest?, тобто кому вигідна поява цієї статті?

1. Нашім союзникам, в першу чергу США які вчергове фактично публічно заперечують свою причетність до розробки цієї операції і роблять з неї "імпровізацію ЗСУ та Президента Зеленського" чим "не сприяють подальшій ескалації".
2. москві та путіну, бо тези про "США постійно зривають операції ЗСУ та, вірогідно. зливають інформацію про підготовку" працюють на зростання антиамериканських настроїв в українському суспільстві, що у перспективі може викликати у нього стійку "атиамериканізацію" після початку переговорів про перемир'я у яких, абсолютно зрозуміло, будуть винні американці бо "не надали (невчасно надали) зброю та примусили нас до переговорів, а так би ми москву взяли",
3. Українській опозиції яка дивним чином через своїх ЛОМів розповсюджує тезис - "Тому все вдалося що Ермак нічого не знав".

І тому питання - що то за анонімне джерело яке надало мікст брехні та правди з переважним вмістом першої? - залишається відкритим. Ну а я вже давав та ще раз даю своїм підписникам реальну інформацію у реальному часі.
1. Операцію планували у режимі повної секретності ГШ ЗСУ спільно з групою радників з ОКНШ США.
2. Забезпечували режим секретності ГУР та СБУ при опосередкованій участі спеціалістів ЦРУ - ті допомагали виявляти потенційних та реальних зрадників ще з початку цієї зими.
3 Ермак дійсно не знав деталі Операції, але був ознайомлений з загальним її планом. Більше того, він разом з Умеровим брав участь у переговорах щодо дозволу на використання у ході неї наземної американської техніки та озброєння на території росії.
4. США ЖОДНОГО разу не забороняли Україні здійснювати жодні наступальні операції - тільки надсилали свої рекомендації. Приміром план Контрнаступу 2023 є виключно українським проектом - США у особі голови ОКНШ Міллі категорично не рекомендували розпорошувати сили на три з половиною напрямки як то зробили наші військові. І здійснення "Курської операції" - результат плідної співпраці американських та українських штабистів та дипломатів які отримали дозвіл на використання американської зброї та техніки на території рф, зокрема Кулєби ти, як це не неприємно багатьом чути, Ермака та Умерова - істина важливіша при всьому моєму різко негативному до їх діяльності ставленні.

Я сказав все, начебто, по темі статті. Будуть додаткові питання - відповім. Ну а на додаток два підтвердження наданої мною раніше інформації про те, що союзники збирають "термінові" пакети допомоги щоби підтримати наш наступ.

Німеччина на ділі спростувала брехню від ЗМІ та надала комплекс "IRIS - T" та інше озброєння на яке начебто, "не було грошей".
У найближчі три тижні США виділять два пакети допомоги виділення яких вже самі і анонсували.
Данія виділила більше 100 мільйонів доларів на закупівлю озброєння продукції українського ОПК зокрема, а що що особливо важливо - виділила майже 150 мільйонів доларів на розвиток нашої "Ракетної програми".
І це тільки початок. США "Тісно координують з союзниками виділення пакетів допомоги Україні задля якомога швидкого забезпечення її потреб на полі бою". Це з відповіді Блінкена Президенту України у відповідь на прохання того ще більш прискорити процес постачання зброї, бо управління логістичними ланцюгами по факту перебрала на себе Америка.

Тримайтеся. Не споживайте фейки з "анонімних хер зна яких" джерел навіть ретрансльованих "поважними ЗМІ". А реальну інформацію у дозволеній частині я буду надавати і надалі. Гарного вечора.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%