Сообщение #2647504 Просмотреть на стене →

КУРСЬКА ОПЕРАЦІЯ. ПРОМІЖНІ РЕЗУЛЬТАТИ.

Хоч зараз йде навіть не десятий день проведення "Операції", але на горизонті вже визначилися проміжні її висновки. Вони здебільшого втішні, але з огляду на нашу внутрішньополітичну ситуацію є і негатив.

Коли я як надоїдлива муха дзижчу постійно що суспільство росії не монолітне, що росте внутрішній прихований спростив політиці хуйла, що сама імперія нетвердо стоїть на ногах, то мене часто називають мрійником. Я не мрійник - я прагматик та реаліст. Так от. За останні два дні до різних владних та розвідницьких структур США звернулися 14 високопосадовців та бізнесменів рф. Що вони просять та пропонують я, звісно, не знаю. Але знаю що на американців вперше після "пригожинського бунту" вийшов Патрушев. Той самий Патрушев який ще 23го року одночасно з хуйлом вів переговори з американцями перед нашим Контрнаступом і позиціонував себе як альтернативний путіну центр сили. Поки ще нас ніхто не інформував про пропозиції та прохання з якими той звернувся до американців, але є факт - відсторонений фактично від реальної влади Патрушев знову повертається у гру разом зі своєю кремлівською баштою. Нагадую - ще влітку 23го Патрушев пропонував вивести війська з Запорізької та Херсонської областей задля початку переговорів про мирне врегулювання "конфлікту з Україною". Його активізація - опосередкована ознака того, що існує запит як мінімум бізнес та ДБшних башт кремля на заміну путіна який по факту виявився нездатним забезпечити ані безпеку громадян, ані недоторканість кордонів. І якщо ЗСУ продовжать тиск і розширять зону бойових дій на Брянську та Білгородську області, то стає реальним сценарії з кремлівським переворотом та виходом росії з війни.

І це не все. Є інформація про активні контакти ГУР та ЦРУ з представниками не тільки російської опозиції, а й навіть з представниками місцевих влад яка у своїй беззаперечній більшості не підтримує війну з Україною але в умовах всевластя ДБ вимушено на продовження неї працює. Я знаю що і американці. і українці займаються підготовкою "лідерів національних опозицій" чого навіть не дуже приховують. І подальшій успіх ЗСУ наближає час "вприскування" їх у тіло рф для подальшої її дестабілізації. Що буде надалі - не знає ніхто, дуже багато перемінних які можуть змінитися та змінити сценарії розвитку подій, але одне зрозуміло - "Операція" вже дестабілізує режим путіна і наближає бажане перемир'я на наших умовах.

Ну а вплив "Операції" на нашу внутрішньополітичну ситуацію не настільки позитивний. Успіх її та можливі вдалі переговори про перемир'я гарантують Зеленському переобрання на посаді Президента. Успіх не тільки повність "відключає" стару опозицію яка зараз у очах абсолютної більшості українців виглядає ворогами України зі своїми наративами про "Операцію" як засіб відволікання уваги від фронтових невдач та корупції" - вона опосередковано фактично нищить рейтинг єдиної людини яка може теоретично кинути виклик Зеленському - Залужного. Я очікую кампанію у ЗМІ з протиставленням Залужного та Сирського. "Сирський - маневрена війна за кальками НАТО, звільнення Харківщини, наступ на територію рф. Залужний - невдалий контрнаступ, радянщина у армії". І я думаю, що така кампанія. на жаль. буде мати успіх.

І попри не світлі внутрішньополітичні горизонти ми все одно радіємо успіху наших героїв бо перемога - вона і є перемога, і абсолютно байдуже при кому вона здобута. Ну а після війни потрібно вирішити головне для України завдання - створення реальної прозахідної та за західними кальками, опозиції бо тільки вона реально зможе політично знищити "зелену владу" та зробити Україну частиною Західної цивілізації не на словах, але на ділі.
 
+3
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%