Сообщение #2647357 Просмотреть на стене →

ТРИ НОВИНИ З ПРИЧЕПОМ.

1. США позитивно вирішили питання щодо розширення операційного застосування американської зброї на території рф зі 100 до 150 км від українсько- російського кордону. Пропозиція Головкома Сирського "застосовувати формулу "150 +", тобто 150 км від лінії боєзіткнення, "потребує додаткового вивчення", рішення буде прийняте пізніше.

2. Три американські військово-промислові корпорації та одна канадійська отримають додаткове фінансування у обсязі 96 мільйонів доларів для забезпечення замовлень української сторони пов'язаних з розвитком її "Ракетної Програми".

3. Вчора пізно ввечері голова СВР рф Наришкін передав директору ЦРУ Бернсу лист путіна до Президента США. Що там - поняття не маю, може хоч щось згодом розкажуть, дам. Тут що цікаво. Існує "Гаряча лінія" між Президентами рф та США, здавалося б - чого простіше, підняв слухавку, поскавчав, на підлих українців пожалівся, бомбою ядреною полякав. Так ні - скористався єдиною відкритою на сьогоднішній день лінією зв'язку між урядами рф та США. Дивно це все. Може перелякався приниження якщо Байден, як до того його підлеглі Остін та Браун, слухавку не візьме? Дивно це все.

П'ятий день сплю вночі по три години - новини, новини, новини при різниці у часі з Північною Америкою. Трохи дістало, але то таке, аби на користь було людям та Країні. Сьогодні на каналі відгул від "важких тем". Я на початку 2020го написав дві третини п'єси "ЯК КОЛГОСПНИК КИЄВ ПРИЄДНУВАВ", ще на російський, про Лукашенка, тоді той ще з себе друга Зеленського корчив та казав що об'єднає три слов'янські народи. Сьогодні добью, перекладу на українську та дам сюди для гарного, маю надію, настрою. Все інше - з понеділка. Гарного дня.
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%