Сообщение #2647331 Просмотреть на стене →

ПРО ПЕРЕГОВОРИ ТА ЧЕРГОВУ "БУЛЬБОНАВАЛУ".

Відбулися переговори у форматі - Салліван - Ермак - Умеров - Остін. Теми переговорів три.
1. Посилення далекобійних можливостей України.
2. Озброєння нових та поповнення існуючих бригад ЗСУ.
3. РОЗШИРЕННЯ СПІВПРАЦІ МІЖ ГШ ЗСУ ТА ОКНШ США.

Реліз.
1. Пентагон підготовив рекомендації щодо регламентації майбутніх можливих ударів ракетами ATACMS по території росії. Вони після переговорів будуть покладені на стіл Байдену. Рішення буде протягом тижня. Україна просить про розширення технічної підтримки США нашої "Ракетної програми",
2. США готові допомогти європейським союзникам розширити навчальні місії для особового складу ЗСУ на третину з відповідним фінансуванням з боку США.
3. Особовий склад Групи інспекторів США при ГШ ЗСУ буде розширено у найближчий місяць. На скільки - не довели. "Нам би побільше", бо плідна співпраця по підготовці Курської Операції дала гарні результати. Та й наші штабісти навчаються без відриву від роботи. Це дуже гарна новина.

Ну а тепер про чергову "Бульбонавалу". На каналі багато моїх земляків, так от нехай вони розкажуть - скільки я криком горлаю на всю Пущу та Горенку про те, що вторгнення з території Білорусі РЕАЛЬНО не можливе. А горлаю я з червня 22го коли раші почали вивозити боєприпаси, танки... - все що може знадобитися у війні проти нас, з території Білорусі. Станом на зараз в Білорусі в наявності близько трьох тисяч бидлюків - обслуга ракетних систем та аеродромів на яких вже майже не залишилося російських літаків - вони працюють на нашому сході. У Росії немає жодних резервів для розгортання ударного угруповання в Білорусі. Жодних. Сам Лукашенко скоріш вдавиться на березі ніж надасть наказ своєму бульбовоїнству напасти на нас - майже напевно на троні не всидить. У мене на кордоні з Білоруссю море знайомих, і військових, і з Дніпровської флотилії особливо, і вони одностайні у переконанні: бульби нас не просто бояться - відверто сцють. вибачте за мій французький. І найменше що його військові хочуть - воювати проти України.
Чітко та ясно - немає жодних ознак того. що готується військова операція з території Білорусі. ЖОДНИХ. Підготувати її - потрібні два-три місяці та російський контингент як мінімум у 25 тисяч з відповідним озброєнням. Його немає та взяти нема звідки. Скоріш за все Лукашенко дуже сильно отримав по лисині від путіна коли заявив про відвід військ з нашого кордону. Всі його заяви - спосіб примусити ЗСУ і далі утримувати на білоруському кордоні наше військове угруповання і не дати змоги перекинути наші війська на схід. ВСЕ, Нічого більше. Я стверджую що зараз Лукашенко кулуарно ледь не молить Західних контрагентів "понять и простить" та зняти хоч частину санкцій з Білорусі. У росії закінчуються гроші, дуже скоро на Білорусь скоро не вистачить. А на хрін йому рф без грошей? Питання риторичне.

Так що не зважайте на не суттєве та чергове раш-білоруське ІПСО яке має на мету не тільки утримати наше військо на кордоні, але й посіяти невпевненість та паніку серед населення України. Не переймайтеся - з Білорусі до нас ніхто не полізе. Хоча зняти бригади, на жаль, повернуться на кордон бо того вимагають союзники для спокою свого представництва в Києві...

Спокою та впевненості. Наші вже у Білгородській області, а, нагадаю, її Грайворонський район у 20ті роки входив до складу УРСР. . Маю надію що надовго.
А взагалі - ви мені колись дасте спокій щоби я таки закінчив огляд "Плана Пріцкер" та написав чергову "Їбенею"?))) Ех ви...)))
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%