Сообщение #2647282 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
"ХАЙПОЖЕРАМ ЗАТИКАЙТЕ РОТА КАПЕЛЮХАМИ"!

От кому би я руки повідривав та у дупу встромив, так це тим, хто накручує українців на темі майбутнього "Самого страшного" ракетного удару. Ні хера падлюки не знають, але людей з нестійкою психікою занурюють головою у психоз та депресію. Давайте розкладемо по полицях ситуацію на даний момент.

Чи буде обстріл? Обов'язково буде. Розвідники усіх Держав-союзниць вважають що МОЖЛИВІ дві-три хвилі масованих обстрілів після чого серія локальних. "Є певні ознаки того, що путін віддав наказ їх здійснити НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ, АЛЕ! Але ніхто не знає - коли вони відбудуться. Може вдень, може вночі, може сьогодні, може через тиждень - абсолютно достовірних даних немає.

Ті ж американці вважають що росія накопичила достатньо ракет щоби здійснити вищезгадану кількість обстрілів. Але вона досі вивчає шляхи обходу підсиленої останнім часом та "реінтегрованої" системи української ППО підсиленої американськими літаками які вже один раз вилітали на вдале перехоплення крилатих ракет. Кожен українець має подякувати США, Німеччині, Болгарії, Іспанії, Словаччині, Чехії, Норвегії, Великобританії. Нідерландам, Данії, Швеції, Фінляндії, Південній Кореї, Польщі, Ізраїлю та Японії за підсилення наших можливостей за останні 4 місяці. Останнім окрема подяка - після російського демаршу-попередження про "суттєві наслідки у випадку прямої передачі Києву ракет для "Петріот", Японія передала нам партію. Порізала катаною чергову буру російську лінію. Чи впорається наша ППО з новими викликами? Віримо що так, тим більше, наскільки мені відомо вже від наших військових, з минулим нашим ППОшним поху..змом зараз борються - наші спільно з американцями будують нову систему захисту.

Куди бидло спрямує удари? Не секрет. 1. Київ та область. 2. Об'єкти ВПК. 3. Аеродромна інфраструктура. 4. Енергетична інфраструктура. 5. Логістичні бази постачання західної зброї. Живете поряд - заздалегідь визначитеся з укриттями та не ігноруйте тривоги. Маєте можливість - на пару тижнів переїдьте у більш безпечні місця.

І - головне! - пам'ятайте що нічого "не баченого" ми не побачимо, вибачте за тавтологію. Тотального розгрому який був восени 22гого з одночасним пуском бидлом 120 ракет не буде - зараз засобів ППО не порівняно більше. Витримаємо. Не ведіться на висери вітчизняних та інших хайпожерів, реально оцінюйте можливості нашого війська та бідлячих ВКС і вірте у краще - до нього вже не так далеко. Витримки. спокою та врівноваженості.

"Їбенею" та останню частину про "План Пріцкер" дам вже завтра. Сумбурний день - нічого не встигаю.

ТЕРМІНОВО У НОМЕР.

Переговори між головою ГШ рф Герасімовим та головою ОКНШ Брауном які повинні були відбутися сьогодні на прохання російської сторони скасовано - генерал Браун відмовився обговорювати "запропоновані Герасімовим теми".

Очільник Пентагону Остін вчергове, вже втретє за останній тиждень, відмовився проводити переговори з міністром оборони рф Білоусовим.

Директор ЦРУ Бернс у "електронній формі" відповів очільнику СВР Наришкіну що "Керівництво США отримало російські пропозиції які мають відношення до війни рф та України та відмовляє рф по всім запропонованим тією пунктах".

Два слова від себе. Така "раптова знвага" США до рф не може виникнути на пустому місці. Вангую що ніяких переговорів не буде до проміжних результатів "Курської операції". Очевидно що американці зробили серйозну дипломатичну ставку на наш наступ і розраховують на його успішність. "Мабуть щось таки знають". Як казала Аліса, "Жизнь все чудесатее и чудесатее". Чекаємо на розвиток подій та молимося за успіх.
 
+6
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%