Сообщение #2637100 Просмотреть на стене →

КРОТИ. КРАПКИ НАД "І".

Усі знають - як я ставлюся до нашої влади. Але я завжди був за справедливість та проти безпідставних звинувачень на її адресу - вона повинна відповідати за скоєне, а не за не скоєне.

Розробка "Курської операції" не могла йти повз Президента та його офісу. Верховний у особі Президента перед наданням директиви на проведення "Операції" на РНБО заслуховував військових де ті доповідали плани та визначив дату початку. Казати що "Ермак та Зеленський нічого не знали і саме тому все вдалося", може тільки ідіот чи контужений політичний збочинець - ОПУ з його очільником на загальному рівні були задіяні у підготовці "Операції". Вчергове і в останнє повторюю - Єрмак набагато довше ніж будь який український топ-посадовець проходив перевірку на зв'язки з рф яку проводили американські спецслужби перед тим, як дати йому доступ до переговорного процесу та той же обмежений до Держтаємниці США. І те, що все вдалося велика заслуга і наших, і американських спецслужб - робота по очищенню ЗСУ та інших держорганів від зрадників - інформаторів бидлостану за останній рік виявилася ефективною. Крапка.

І підготовка, і дата початку "Операції" і взагалі її проведення не могли пройти без згоди США та їх опосередкованої участі . І зараз її згорнути американці можуть легко та у найкоротший строк просто попередженням про перекриття допомоги. І те, що зараз нас фактично на рівні світової дипломатії прикривають США та ЄС своїми заявами що ми "Маємо право робити те, що робимо" однозначно вказує на те. що союзники "у темі". Це я кажу для тих, хто піддає сумніву надану мною інформацію. Нагадую - до січня цього року існувала абсолютна заборона на перенесення наземних бойових дій на територію бидлостану про що навіть казав у інтерв'ю восени минулого року Буданов. Так що ті, хто каже - "наші на амеров хер поклали та самі все роблять" стають на одну дошку з бидлом та його антиамериканськими наративами.

Будьте здорові, думайте головою, а не серцем та політичними вподобайками, і дуже прошу - сьогодні мене не зачіпати взагалі і темами про "кротівню" зокрема.
 
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%