Сообщение #2637090 Просмотреть на стене →

Білий дім про Курськ: Пам'ятайте, з цього регіону росіяни атакують Україну
https://www.holosameryky.com/a/bilyj-dim-kursk/7733788.html
Речниця Білого дому Карін Жан Пʼєр підтвердила, що США не знали про операцію в Курській області заздалегідь, однак Адміністрація звернеться до України, щоб дізнатися про деталі та мету прориву. Про це посадовиця сказала під час брифінгу у Білому домі у середу, 7 серпня.

Жан Пʼєр відмовилася коментувати, чи застосовує Україна для цієї атаки американську зброю, однак нагадала, що політика США щодо заборони ударів поза кордоном між Україною та РФ залишається незмінною.
При цьому Жан Пʼєр наголосила, що Україна має право захищатися від Росії і додала, що США продовжуватимуть підтримувати Україну в її зусиллях захиститися від агресії РФ.

“Треба пам’ятати, що в цьому регіоні [Курській області — ред.] є російські війська. Вони там знаходяться, атакують з цього регіону Україну. Не можна про це забувати", - каже посадовиця.

Вона запевнила, що США продовжуватимуть підтримувати Україну, поки вона захищається проти російської агресії.

"Ми продовжуватимемо це робити. А вони [українці — ред.] вживатимуть дій в межах здорового глузду, щоб захистити себе від цих атак”, — зазначила речниця Білого дому.

Раніше речник Держдепартаменту США Метью Міллер заявив, що Україна не повідомляла США заздалегідь про операцію в Курській області, однак Вашингтон контактує з Києвом щодо цих подій.

Коментуючи журналістам події в Курській області радник з комунікацій у сфері нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі також наголосив, що українці мають "самі говорити про свої операції", а США не заохочують удари всередині Росії."(с)



Сьогодні 16 років з Дня Нападу рашки на Грузію (під час Олімпіади -2008"
*Привіт" Магучих,яка обніма'ться з рашкінською вйськовою-легкоатлеткою стрибункою у висоту (2021 рік 8 серпня )?та всім бидлячим провокаторам а-ля Моволоьових та всім Тим,хто підтртмує неадеквата, який знущається з чесних та порядних людей !
Мовольов-придурок тобі вернеться все твоє гівно Одні роблять добро,жертвуючм собою ,а інші тільки намагаються ловити хайп ,принижуючи інших
Тут і без рашиків усіляких. мовольоаих вистачає ,які поціновувачі ригів і травлять десятиліттями патріотів України :(
8.08.2024
#manowar723
#Черкаси #Америкасьогодні #світовіЗМІ #цитати
#VIVAVIVAУКРАЇНА #суспільство #освіта #шахи #Міжнароднеправопринципитазастосування #раша
Мицик Юрій Миколайович !Черкаси) -історик. та шахіст (Вчитель історії та правознавства кмс з шахів та Дитячий Тренер-майже 20 років праці у освіті,на початку серпня буде 5 років,як без роботи,коли звільнився з роботи з ЦДЮТ (Черкаси) ,де 13 років з 2006-2019 працював керівником шахового гуртка "Біла Тура
 
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%