Сообщение #2637088 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 41.
 Відбулися термінові консультації між головою СВР рф Наришкіним та директрром ЦРУ Бернсом на прохання російської сторони. Рсіянин вважає бойові дії на російській території "захмарним рівнем ескалації який загрожує світу ядерним конфліктом у випадку атаки ЗСУ Курської АЕС". Наришкін просив США відкликати у України дозвіл на удари по російській території західною зброєю. Наришкін вимагає від США вплинути на Зеленського з тим, щоби "терміново почати широкі переговори по врегулюванню."української кризи". 

 Відповідь Бернса. Україна не порушує американські застереження та не використовує надану зброю для ударів поза 100км прикордонною смугою. Україна не використовує літаки Ф-16 у повітряному просторі рф та не збирається це робити у майбутньрму, але має повне право застосовувати надане для них озброєння для ударів по 100км прикордонню.  США не спонукають Україну до військових дій на території рф, але з розумінням ставляться до них та не заперечують право України на захист засобами "ЯКІ ТА ВВАЖАЄ НЕОБХІДНИМИ".  Бернс відмовився відповідати на питання Наришкіна про участь США у підготовці операції у Курській області, але зазначив що  "США надають та будуть надавати Україні військову підтримку у широкому сенсі цього слова і росія не має право "вето"  на її здійснення у будь якому аспекті". Бернс пообіцяв передати прохання росії вищому керівництву США, але попередив що його наявна позиція "майже напевно не зазнає змін". 
 Все, більше у нас немає нічого. 
 Підсумок. Я аплодую США стоячи. Будь які "думки" та заяви окремих персонажів про те, що операція готувалася без участі американських радників у ГШ ЗСУ є відвертою маячнею - такого не може бути по визначенню. По факту американці перед усім світом фактично умили руки під  тихий шепіт на адресу України- "Та йдіть хоч на москву, але зі своєю зброєю - ми до того з розумінням, а з нашою зброєю та підтримкою тільки на 100км". Чекаємо на продовження - бидло зловило облизня з його бажанням через США та європейських важковаговиків надавити на Київ та згорнути наш наступ - Макрон, Шольц  та Стармер відмрвилися взагалі від консультацій з росією по "Курській провокації" як називає нашу операцію рф. . Ну а на останок... Загинув сьогодні побратим якого я навчав. Настрій - лайно, а як почитаю.чат, так стає ще більш херовим. Як так можна - я даю прямий текст без подвійних.трактувань, а мені кажуть, що "все одно помідор" - "ми зрозуміли все навпаки? Набридло трохи. Читайте все, що написано, задавайте питання, але не повторюйте бидлячі  трактування подій навіть якщо вони написані Українською. Сьогодні я мовчу. Завтра "Їбенея" з бидлячими фінансами та економікою, а ще закінчення релізу "Плану Пріцкер" для України. Спокійної ночі та гарних новин. 
 
+2
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%