Сообщение #2636431 Просмотреть на стене →

Все для Переселенців,а черкащан куди ??!?
«Черкаський професійний ліцей» хочуть ліквідувати, щоб дати приміщення харківському вишу
https://city-news.ck.ua/2024/08/02/cherkaskyy-profesiynyy-litsey-khochut-likviduvaty-shchob-daty-prymishchennia-kharkivskomu-vyshu/
02.08.2024 Redaktor 0 коментарів
Соціальний вибух нині назріває у середовищі батьківського, учнівського та викладацького колективу Державного навчального закладу «Черкаський професійний ліцей» (далі – ДНЗ «Черкаський ПЛ»). Причина – офіційна і неофіційна інформація про ймовірне закриття навчального закладу. Градусу додають інтриги і дуже підозрілі дії і події, які нині розгортаються навколо згаданого навчального закладу. Дехто із батьків, щоб захистити майбутнє своїх дітей, яке на їхнє переконання внаслідок цього опинилось під загрозою, вже готові вийти на барикади… Далі детально.

Масла у вогонь додають дивні події. Рішення про реорганізацію ще не ухвалили, але хтось збурює колектив, поширюючи чутки про вказівку викладачам звільнити кабінети за три дні, подачу закладом списків вивільнених внаслідок реорганізації працівників до Служби зайнятості, ухвалення рішень кількома навчальними закладами профтехосвіти щодо прийняття на навчання учнів реорганізованого профліцею. Хтось, щоб улестити начальство, форсуючи події біжить поперед паровоза, виконуючи рішення, яке ще не ухвалили? Чи можливо колективу ліцею у такий спосіб впарюють наратив: «… все вирішено, опір марний»?

Тим не менше батьки учнів «опального» профліцею вирішили боротись, як кажуть, до останнього набою.

Боротьба за збереження навчального закладу розгорнулась навесні, коли батьки учнів влаштували у його стінах публічну акцію протесту, яку висвітила низка медіа, у т.ч. і ТБ.

Новий поштовх історія про реорганізацію ліцею отримала у липні цього року.

Як стало відомо Черкаси відвідала делегація із повноважних представників Міністерства освіти – генерального директора відділу взаємодії із соціальними партнерами та регіональними органами виконавчої влади Ірини Шумік та головного спеціаліста відділу Олени Роговченко, «… з метою опрацювання питань мережі закладів професійно технічної освіти міста Черкаси».

Зустрівшись із колективом ДНЗ «Черкаський ПЛ» Ірина Шумік говорила про можливу реорганізацію навчального закладу через потребу евакуаціїособового складуНаціонального університету цивільного захисту (м. Харків).

Окрім того, представники Міністерства освіти зустрілись із колективами трьох навчальних закладів профосвіти: ДНЗ «Черкаський професійний автодорожний ліцей», ДНЗ «Черкаське вище професійне училище» та ДНЗ «Черкаський професійний ліцей».

За наслідками візиту директор останнього офіційним листом попередив голову профкому ліцею про ймовірну реорганізацію навчального закладу та необхідність розпочати підготовку до цього.

Із неофіційних джерел стало відомо і про те, що два із вказаних навчальних заклади вже ухвалили рішення про розміщення учнів реорганізованого профліцею.

Ще дужче батьків збурили нові чутки про те, що нібито викладачам профліцею озвучили вимогу звільнити кабінети за три дні, а бухгалтерія вже направила до Служби зайнятості списки вивільнених працівників. Після цього ситуація у середовищі батьків учнів профліцею дійшла точки кипіння.

У бесіді із журналістом в.о. директора ДНЗ «Черкаський професійний ліцей» Олександр Коваленко деякі з чуток категорично спростутвав і пообіцяв розібратись, хто і з якою метою колотить колектив.

Делегація батьків у цей четвер потурбувала чиновників управління освіти Черкаської ОДА, проте, ясності у питання це не внесло

Просто 3.14 дос..
Це ж Міністерство освіти каже,а давайте роботу переселенцям дамо,а Черкащани нехай сидять без роботи багато років чи зараз відправимо !!?
2.08.2024
#освіта #історія
#manowar723 #Черкаси #VIVAVIVAУКРАЇНА
Мицик Юрій Миколайович !Черкаси) -історик. ташахіст (кмс з шахів та Дитячий Тренер-майже 20 років праці у освіті,на початку серпня буде 5 років,як без роботи,коли звільнився з роботи з ЦДЮТ (Черкаси) ,де 13 років з 2006-2019 працював керівником шахового гуртка "Біла Тура "

https://city-news.ck.ua/2024/08/02/cherkaskyy-profesiynyy-litsey-khochut-likviduvaty-shchob-daty-prymishchennia-kharkivskomu-vyshu/
Вибачте за французьку,але
Ахуєть План !!!
 
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%