Сообщение #2636405 Просмотреть на стене →

ХРОНІКИ ЇБЕНЕЇ - 5.

Розвідспільнота США кожні три місяці кладе на стіл Байдена зведений звіт по багатьом питанням. Звісно нам ніхто нічого нам не розповість про безліч даних з нього, але нам кидають крихти у вигляді даних про втрати ворога та про стан його економіки, рівень мобілізації та виробництва озброєнь. Дам спочатку тезово про все військову частину, а завтра про економіку та фінанси.

"При поточних та зростаючих втратах у танках та ББМ у серпні 2025го року росія вийде на від'ємний рівень постачання бронетехніки на поле бою, а з середини 26го року, при збереженні поточної інтенсивності бойових дій, може взагалі втратити можливість формувати підрозділи навіть з половинним забезпеченням тих танками та ББМ". Через санкції, нестачу кваліфікованих кадрів та технологічну відсталість російський ОПК не здатен виробляти більше 170 танків у рік, а бази довготривалого зберігання бронетехніки радянських часів спустошені на 70 відсотків, причому на них залишилася в основному техніка найбільш застарілих моделей"..

"Україна вийшла на рівень самозабезпечення танками та ББМ на полі бою завдяки відновленню радянської техніки на заводах Оборонпрому в Україні, Польщі, Болгарії та Чехії та у перспективі має перевершити росію у рівні виробництва бронетехніки вже у вересні 25го року завдяки початку роботи двох заводів корпорації "Рейнметалл" яка вже побудувала завод з випуску бронемашин "Linxs" та будує два заводи для виробництва танків "Panther KF51" та поточного ремонту наданої бронетехніки".

"Випуск бойових літаків у рф другий рік поспіль не перевищує 27 одиниць що не забезпечує рівень відновлення бойових втрат авіації. По мірі насичення ЗСУ сучасними західними літаками рівень втрат може зрости вдвічі що поставить під загрозу забезпечення ВКС росії не тільки рівня
достатньої присутності у проблемних регіонах світу, а й взагалі достатній рівень безпеки власної території",

"Після впровадження та загрози впровадження вторинних санкцій проти китайських корпорацій які задіяні у забезпеченні роботи російського ОПК ми бачимо у останні три місяці падіння на чверть об'ємів постачання високоточного обладнання та на 20 відсотків сировини для виробництва порохів що в перспективі неминуче вплине на подальше зростання дефіциту боєприпасів з поточних 800 тисяч снарядів до 1 млн, а також збереження нестачі стволів для артилерії та стрілецької зброї на рівні від 21 до 24 відсотків"

"росія не здатна забезпечити експортні поставки сучасних систем ППО одночасно з забезпеченням ними потреб на полі бою. Ефективні українські удари західним озброєнням по комплексам російської ППО у Криму, на окупованих та прикордонних територіях. роблять ситуацію гранично критичною коли заради забезпечення фронту засобами фактично ліквідовується захист росії у деяких регіонах. При збереженні рівня втрат рф може залишитися без ешелонованої та інтегрованої ППО вже у серпні - вересні 26го року", ..

"ЦРУ та АНБ вважають завищеними на третину російські дані про мобілізацію та прогнозують подальше зростання дефіциту поповнення бойових втрат який вже не можна забезпечити без проведення відкритої мобілізації яка неминуче відчутно погіршить економічні показники рф та поставить саму економіку на межу можливого каскадного обвалу".

Далі буде. Економіка. фінанси, санкційний тиск.
 
+1
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%