Сообщение #2636399 Просмотреть на стене →

Залізний нардеп

🤷‍♂️ Не повірите, але вчора увечері йшов, спіткнувся про флешку…. а там у виявляється Проект Звіту Рахункової палати по каналу «Рада». Той самий, який вирішили приховати і не дали затвердити ))))

Зі звіту бачимо, що вже три роки з державного каналу «Рада» гроші (а це під 300 млн грн!!! 😱) зливаються на приватну структуру «Кінокіт»… яка з розслідування Бігусів повʼязана з ОП і таким бізнесменом як Міндіч.

Але, звіт (навіть його проект) цікавий іншим… в аудиторському звіті Рахункової палати було виявлено ряд порушень і недоліків у діяльності державного підприємства «Парламентський телеканал «Рада». І це вже юридичні факти для відкриття кримінальної справи:

1. Недотримання вимог щодо бюджетних запитів:
- Проекти бюджетних запитів на 2020-2022 роки були подані без відповідних обґрунтувань розрахунків, підтвердних документів і матеріалів, що є бюджетним правопорушенням.

2. Неоформлення договорів оренди та оплати комунальних послуг:
- З середини грудня 2021 року телеканал «Рада» без оформлення договорів оренди займає приміщення в адміністративній будівлі, де діяльність здійснює ТОВ «КІНОКІТ».
- У першій половині 2022 року не оформлювалися договірні відносини на оренду та відшкодування комунальних послуг у приміщеннях, що використовувалися для зйомок ТОВ «КІНОКІТ».

3. Припинення виробництва власних програм:
- З 15.12.2021 телеканал «Рада» повністю припинив виробництво власних програм, що передбачено умовами постанови Верховної Ради України та договору з Управлінням справами про фінансування телеканалу.

4. Порушення вимог щодо проведення мистецьких конкурсів:
- У грудні 2021 року та першій половині 2022 року без конкурентних процедур було укладено договори з ТОВ «КІНОКІТ» на виготовлення телевізійних програм на суму 92,6 млн грн.

5. Порушення щодо оприлюднення інформації про закупівлі:
- Звіти про виконання договорів щодо закупівлі телекомунікаційних послуг на суму 1 228,4 тис. грн були оприлюднені в електронній системі публічних закупівель із запізненням майже на п’ять місяців.

6. Неналежний облік виробництва телевізійних програм:
- Телеканал «Рада» не забезпечив належний облік обсягу виготовлених телевізійних програм, що призвело до неекономного витрачання 1 890,3 тис. грн бюджетних коштів.

7. Невиконання вимог щодо щорічного планування:
- Державне підприємство не склало річні фінансові плани на 2020-2022 роки, що є порушенням законодавства.

😈Це і інше буде викладено в моїй заяві в правоохоронні органи…. Думаю тут вистачить )

P.S. 🤦‍♂️Я не знаю яке моральне право мають депутати навіть відкривати рота про підвищення податків, коли у нас з під носа три роки виводять з бюджету Парламенту (а канал Рада це кошторис ВРУ) 300 млн на приватну фірму…. Але точно я цю історію не відпущу вже.
 
+1
Последние новости
"Навіть "Динамо" цього не робить": тренер "Карпат" про розгромну поразку від "Шахтаря" Главный тренер «Лацио» недоволен графиком своей команды в Серии А перед матчем с «Динамо» Белик получил трехматчевую дисквалификацию за драку после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19». Полное решение КДК УАФ Три гравці "Динамо" потрапили до символічної збірної 4-го туру Прем'єр-ліги «Сейчас «Динамо» — это очень сильный соперник», — защитник «Руха» Колонка Александра Липенко. Преданные друзья киевского «Динамо»! "Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв Виталий Пономарев: «К матчу с «Динамо» готовимся в обычном режиме. Есть время, чтобы изучить игру нашего соперника» Колонка Сергея Тищенко. Новая динамовская звездочка Себальйос став гравцем 26-ї країни далекого зарубіжжя, чиї представники забивали за "Динамо" в УПЛ
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%