Сообщение #2636394 Просмотреть на стене →

Павлюченко начитався Чаплиги)))


 "ДІДУСІ БАЙДЕНУ НА ВАШИНГТОНЩИНУ". 
 Вчора вищі посадовці США, а саме: Президент Байден, Президент Трамп, Віце - Президент Гарріс, Спікер Конгресу Джонсон, лідер меншості Конгресу Джеффріс, лідери більшості та меншості Сенату Шумер та Макдонелл отримали листа від путіна. 
 У листі той зазначає, що обмін ув'язненими - "жест доброї волі який повинен дати поштовх до початку процесу нормалізації відносин США та росії.  путін наголошує на "особливій відповідальності двох наймогутніших держАв планети (Привіт не могутньому Китаю) за безпеку на Землі і пропонує почати "чесний діалог щодо контролю над озброєннями, перш за все ядерним та ракетним". Також путін просить про початок діалогу щодо "врегулювання української кризи" та наголошує, що майбутні домовленості щодо України повинні мати статут "вічних, таких, які унеможливлять у майбутньому  виникнення подібних конфліктів у Європі". путін вважає що "настав час для відмови від "стратегії подвійних ультиматумів" та просить почати переговори про "відмову від обопільних позазаконних рестрикцій які гальмують розвиток взаємовигідної торгівлі яка сприяє зростанню рівня життя по обидві сторони океану". 
 Я не знаю про реакцію Трампа та Конгресменів на цей лист, але знаю відпоаідь Байдена та Гарріс. 
 "США ніколи не підуть на домовленості щодо України без України" та "готові до чесних переговорів які будуть мати за кінцеву мету відновлення територіальної цілісності Украни". 
 Пара слів від себе. У путіна вкрай мале поле для маневрів - стан економіки та постійно зростаючий санкційний тиск вперто штовхають його за сіл переговорів. У найближчий місяць ми будемо мати шалений м'ясний тиск бидла на фронті - хуйло буде намагатися здобути максимум перед початком переговорів про перемир'я. Бажаю усім витримки та віри - за нашою спиною ніхто домовлятися не буде, а успіх України на переговорах будуть визначати переважно дії ЗСУ. Тримаємося. Про розвиток подій на переговорному фронті буду інформувати постійно. 
P.S.  Вибачте що вчора не було "Їбенеї" - не вистачило часу. Сьогодні буде обов'язково. А завтра повернемося до "Плану розвитку України" від американців, чесно кажучі не чекав такого інтересу до допису
 
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%