Сообщение #2636320 Просмотреть на стене →

Екскомандир 80-ї бригади Еміль Ішкулов дав коментар виданню Главком, де розказав про причину його зняття

💬 Зокрема, він підтвердив непублічну версію про відсторонення, яка полягала у тому, що він був знятий через відмову виконувати завдання, яке було завідомо нездійсненним. Розголосу надали бійці з числа комбатів бригади, які закликали не знімати свого командира з посади.

Командири підрозділів бригади невдоволені рішенням вищого керівництва про те, що мене знімають. Вони частково володіють обстановкою про те, яка задача перед ними стоїть, знають про нереалістичність цієї задачі. Відповідно, мені (у керівництві ДШВ – «Главком») сказали: «тобі, напевно, треба відпочити».

💬 За його словами, нереалістичні задачі йому видавали "старші начальники" і задача на сьогоднішній день досі стоїть перед бригадою.

🚫 Також командування Десантно-штурмових військ фактично збрехало, адже у своїй відповіді на ситуацію вони зазначили, що командир бригади йде на підвищення, але Еміль Ішкулов зазначив зовсім протилежне:

Ну, як підвищення?.. Зараз на посаду командира бригади прийшов мій заступник. Натомість я іду на його посаду – заступника начальника розвідки.

⛔️ Ну і на останок екс-комбриг зазначає, що ситуація вже не зміниться:

Вже ніякого «вихлопу» не буде. Я вже спілкувався повторно з головнокомандувачем. На посаду командира бригади мене не повернуть. Мене вже зняли, прийшов мій наступник, він прийняв посаду і вже виконує обов’язки. Позитивний момент бачу в тому, що головнокомандувач почув, зв’язався зі мною, ми з ним розмовляли. Але все одно до спільного знаменника не прийшли.



не зрозуміло, командир ДШБ Ігор Скибюк, керував 80 ку, і поставив замість себе Еміля Ішкулова, і зараз забрав до себе заступником голови штабу. Імхо хтосб фейки розпускає про конфлікти в однієї з найкращих на полі бою 80-ки
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%