Сообщение #2636196 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ.

""The Telegraph" написали, що підготовлено 6 пілотів на "16ті", "NYT" пише що дванадцять - що за херня, кому вірити"?
"Верить никому нелььзя - мне можно"))) Категорично стверджую - на даний момент підготовлено 30 (тридцять) пілотів у трьох центрах підготовки. Навчається стільки ж, у перспективі розширення кількості курсантів вдвічі завдяки будівництву центра навчання у Румунії.

"Так ти не брехав коли казав що для "16"х нададуть повну лінійку озброєнь"?

Ні, панове, не маю такої звички. Про рішення надати нам МАЙЖЕ повну лінійку озброєння для літаків я казав ще взимку - саме тоді Байден ухвалив те рішення, про яке стало відомо тільки зараз. Головне - воно не БУДЕ надане, воно ВЖЕ надане. Де воно - не нашого собачого розуму справа. Але категорично стверджую - воно і НА літаках, і "поряд" з ними. І вам Салліван. не я, у квітні підтвердив, що дозвіл на знищення російської авіації над територією росії існує - "Це питання здорового глузду", Максимальна дальність наданих до "16"х ракет - 500 км.

"Чого "16ті" не працюють на фронті"?
Після харківського вильоту коли ми ледве не втратили три літаки, а могли й п'ять, без подробиць, на вимогу союзників. перш за все США, буде проведено додаткове бойове злагодження екіпажів. Біда в тому, що УСІ наші курсанти в усіх країнах пройшли цей етап навчання або по скороченій програмі, або, як у випадку з румунськими курсантами, взагалі його не пройшли. Тому "все на місті" - навчаються у "польових умовах", Коли закінчиться навчання? Не знаю. Маю надію що дуже скоро.

"Сьогодні відстрілялися? Це той сьогодні обстріл про який ти казав"?

Ні, на жаль. То "пристрілка" для виснаження та виявлення розташування наших систем ППО. Масований ракетний обстріл попереду. Американці вважають що він, можливо, буде проведений у два етапи. Так що не розслабляємося та не ігноримо сигналів повітряної тривоги, особливо тими, хто живе поряд з аеродромною інфраструктурою та об'єктами енергетики. Ну і киянами - дуже хуйло зле за останні наші атаки.

"Навіщо наші по підстанціям у Курську вмантулили? Бидло ж просило про мораторій на удари по енергетиці"?
Чесно кажучи - не знаю. Можливо ми копіюємо тактику бидла - показуємо свої можливості щоби "контрагент дозрів". Можливо то відповідь нашого Президента на російську пропозицію діями. На даний момент мені нічого невідомо про відповідь України. Будуть новини - дам одразу. Але, скоріш з все, відповіддю буде ракетний обстріл найближчими днями.

Докладно про візит Пріцкер та про "Програму розвитку України" яку вона привезла до Києва та передала нашому керівництву напишу або сьогодні ввечері, або завтра - люди повинні знати, що пропонують зробити нашії владі американці та як вони бачать відбудову та розиток Держави.

Гарного дня. Не розслабляємося. Тримайтеся.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%