Сообщение #2614750 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ГОЛА ПРАВДА - 4. ПРОДОВЖЕННЯ.

Я не знаю і не можу знати - який варіант Президент визначить як пріоритетний, але знаю точно - ні на яке звільнення Півдня хуйло не піде без виконання умови з часткового роззброєння України, а наша влада навряд чи погодиться згорнути "Ракетну програму", я вже не кажу про зняття частки ППО з бойового чергування. А бидло вперто проштовхує саме цю умову як основу для обговорення звільнення територій. І тут важливо - яку саме позицію на переговорах займе Трамп у випадку якщо він виграє перегони.

Знаєте, що мене більш за все дивує? Що майже ніхто не пам'ятає "звершення" Донні у зовнішній політиці за час Президентської каденції. Я трошки нагадаю. Він погнав авіаносці до Північної Кореї коли та підірвала ядерну бомбу типу - "вам капець"!, а коли Ин не злякався, почав йому слати листи з лестощами. Закінчилося все тим, що Ин привселюдно заявив, спрощено - "Донні - брехлива трварюка, США ми не лякаємося, тому більше розмовляти з ним сенсу немає". Трамп, який, за його словами, "має гарні стосунки з Сі", почав торгівельну війну з Китаєм увівши стомільярдні мита на китайські товари одночасно з призовами "домовлятися посередині". Сі просто послав Трампа увівши дзеркальні мита на продукцію США і фактично саботував досягнення будь яких домовленостей з адміністрацією Трампа. Більше - двічі відмовлявся розмовляти з Донні коли той просив. Аналогічна історія була і з ЄС який Трамп називав "мертвим" та таким, що неминуче розвалиться, а потім гірко визнавав, що "Вони вистояли та. мабуть, зміцнилися" після виходу звідти Британії. ЄС не піддався на шантаж з митами, також увів у дію дзеркальну відповідь і ультиматуми Трампа пішли кобилі під хвіст. А була ще Венесуела з військовою блокадою та "Тимчасовим президентом" - знову Трамп був засланий Мадуро і в... і на.... У зовнішній політиці Трамп людина вкрай безпомічна, його манеру - "намагаємося залякати та взяти нахрапом, а коли не вдається, то беремо те, що дають" давно усіма вивчена. Трамп пообіцяв позавчора "Джонсонюку", якого він вважає другом, "непохитну підтримку України". але "з погляду на реалії". Що це означає? А це означає те, що ми не можемо у цьому році відвоювати Південь військовим шляхом і питання треба або вирішувати політично, або "заморожувати". І я обережно вангую що при Трампі ми будемо мати перемир'я зі збереженням військової та політичної підтримки США, але після півроку "смикання Трампа" коли він знову буде намагатися зігнути усіх та уся і на цьому шляху знову не сходить під себе.. Чому? А тому що у майбутній "холодній війні з Китаєм" яку планує почати Донні йому потрібна підтримка ЄС який визнав Китай та рф "екзистенціальними загрозами" і зараз проводить політику "відмови від критичної залежності від Китаю". І йому доведеться "дружити під примусом" з Європою яка не збирається кидати Україну у пащу хуйлу, інакше Європа домовиться з Китаєм і США фінішують у суцільній ізоляції та програші у цій майбутній війні. Ну і паралельно ми будемо мати набагато більш активне втручання його адміністрації у нашу внутрішню політику як це було під час його президентства..

Якщо ви думаєте що Дімка-Стакан з дурних очей щось верзе про "підготовку до нової війни ПІСЛЯ ПЕРЕМИР'Я", то це не зовсім так. Ключове тут слово - "Перемир'я", навіть цей рупор Дугіна вже визнає, що йому бути і що росія не здатна воювати достатньо довго, а саме до 51го року щоби при нинішніх темпах дійти до Києва. Ресурси закінчуються. І тих ресурсів на нову війну вже не буде ніколи при умові що нам не обріжуть допомогу союзники. І тут ключове питання - якою наша влада буде після виборів бо саме від неї буде залежати збереження допомоги доти. доки ми не станемо сильними та обмежено самостійними.

Зеленський форсує мирні переговори та проведення виборів якомога швидше тому, що станом на зараз у нього немає конкурентів. І він ніяк не бажає їх появи. Він не бажає нести відповідальність за підготовку до війни як і його попередник - обидва у рівній мірі завалили майже все, що можна було завалити на цьому напрямку і ми за весь час каденції обох не отримали навіть "свічного заводику" з

виробництва боєприпасів. Відповідальність за стан речей в економіці, за всю брехню яка була тиражована Зеленським до та під час війни, за стан речей у війську де він Верховний, за економіку, за корупцію - за все, за що повинен відповідати топ-політик Держави. А відповідати доведеться.

Закінчення завтра.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%