Сообщение #2614180 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
РЕАЛ ДЛЯ ЗРАДОЙОБІВ.

У коментарях суцільний треш та танці зрадойобів. Нас "знову усі здали"? Це так? Це в принципі брехня як і висновки про "бидлюки після перемир'я знову полізуть", Я зараз дечого підкину у топку, а ви висновки робіть самі.

Російська сторона запросила термінові переговори міністрів оборони США та росії. Теми було три.
1. Початок виконування польотів українських F-16
2. Можливий відкритий дозвіл США Україні бити ракетами ATACMS на повний радіус дії.
3. Анонсована США та Україною "військова відповідь" на обстріл ОХМАДИТу.

Стисло. росіянин просив не надавати Україні озброєння для 16х з радіусом дії більше 150 км., Ще знову просив заборонити використання американських ракет на повний радіус дії бо можливе їх застосування по об'єктах вглибині росії може призвести до "Неконтрольованого розвитку ситуації і спричинити глобальний конфлікт між США та рф", Росіянин застерігав від "ударів помсти" лякаючи Остіна "жорсткою відповіддю на подібні дії",
Остін відкинув прохання по ракетах для літаків - "Вони будуть оснащені максимально можливим далекобійним озброєнням".
Остін "прийняв до уваги" перестороги щодо застосування ракет ATACMS. але відповів, що "Україна має свої можливості" у сфері ударів в глибину росії.
Остін заявив, що Україна має моральне та віійськове право на удар у відповідь на "варварську атаку" і попередив. що США допоможуть її здійснити "Якщо Україна попросить про допомогу", (Тут звичайне лукавство - вже попросила),

Білоусов "з жалем" прийняв позицію американської сторони і висловив надію на те, що хоча би у частині застосування ракет ATACMS сторони порозумілися.
Тепер головне. У пакеті у 60 з лишнім мільярдів доларів майже 900 мільйонів були анонсовані на розвиток українських програм БПЛА та на "Ракетну Програму". Так от , Україна після саміту НАТО отримала додаткові 201 мільйон від США на вітчизняну "Ракетну Програму" плюс 364 від чотирьох країн - союзниць. Тут без подробиць.

Вже пройшла відкрита інформація про виконування польотів українських 16х які дислоковані у Румунії. Додам по темі. "Блумберг", знову ж таки з посиланням на "анонімні джерела", заявив про мізерну кількість наданих нам у майбутньому літаків та про неготовність сховищ для них. Правди там майже немає - бидло знає про реальну кількість переданих та про все інше. Повторюю - в Україні вже дислоковані 9 літаків. Удари по двох аеродромах базування ракетами укриття витримали двічі. І зараз бидло "полює" над фронтовими аеродромами та аеродромами тиловими де укриттів немає з тим, щоби знищити літаки. Що буде надалі - поняття не маю. аде до грудня Україна буде майже стовідсотково мати 35 16х. Байден особисто пообіцяв Зеленському розпочати поставки Україні вже американських 16х. Більше - у США зараз 2конкурс" на створення далекобійної дешевої ракети для українських літаків з дальністю більше 500 км. ФІНАНСУВАННЯ ВЖЕ ВТИДІЛЕНЕ!.

Ну і на останок. Заваліть свій писок, панове зрадойоби. Ви не знаєте повної картини - скільки вкладають зараз в УКраїну оборонні кампанії США та союзників, скільки планується, скільки передбачено грошей на відбудову України та її "докорінну реконструкцію" і тим не менше ви, ще до початку переговорів про мир, хороните мою країну. Ви всерйоз вважаєте що у нас вкладають гроші щоби потім "згодувати" хуйлу? Ви знаєте - на що зараз спроможна росія та що зможе у майбутньому? А я вам про це "сто разів" писав! Так. ми можемо тимчасово втратити вже окуповані території. але Україну ми не втратимо. Ну не дадуть, як би зрадойобам цього не хотілося. Ми не програємо, вистоємо та відбудуємося.

Ну і на останок. Почитав "Одкровення від Червинського" про "кишенкьковий "Петріот" Зеленського. Вкотре пересвідчився що у цієї істоти немає ані честь офіцера, ані елементарного патріотизму і він задля політичної вигоди готовий тиражувати таку херню, яка ні на яку тверезу голову не налізе. У Одеський області дислоковано на постійній основі ДВА ДИВІЗІОНИ "Петріот" - охороняють порт через який йде наш експорт і не тільки. Не було удару по "кишеньковому "Петріоту" Зеленського як і не було і самої системи. Був

стандартний удар бидла І пошкодження однієї пускової. ПОШКОДЖЕННЯ - НЕ ЗНИЩЕННЯ!. Потребує середнього ремонту. Ви досі вважаєте цього авантюриста "бранцем совісті"? Побачу у коментах про "Червінського - патріота" - бан забезпечений. Без образ - у мене не буде тих, для кого будь який ворог Зеленського - їх друг. Я ворог Президента, але не ворог України. А от вони точно забули про її національні інтереси.

Чекайте на нашу відповідь за ОХМАДИТ, можливо й ракетний. не плачте доки вас не б'ють - умови перемир'я геть не визначені і пам'ятайте істину - "не можна перемогти тих, хто вірить у перемогу, має можливості перемогти не опустив руки". Тримайтеся. Більшу частину Визвольної війни ми витримали. Залишилося небагато..
 
+4
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%