Сообщение #2614179 Просмотреть на стене →

2scorpions-7800 (13.07 в 16:37) № 2614178
-----------------------------------------
моменти кризи, неперевершений дипломат, який працює з лідерами з усього політичного спектру та завжди знаходить спосіб підтримувати нас у русі вперед.

Пане секретареві, ви керували цим альянсом в один із найрезультативніших періодів його історії. Я розумію, що, розмовляючи з вашою дружиною, я особисто просив вас продовжити службу. (Сміється.) Пробач мені. (Сміх.) І ви відкладаєте власні плани.

Коли почалася війна Росії проти України, ви не вагалися. Сьогодні НАТО сильніша, розумніша та енергійніша, ніж коли ви починали. І мільярд людей по всій Європі та Північній Америці, і навіть увесь світ, протягом багатьох років пожинатимуть плоди вашої праці у вигляді безпеки, можливостей і більших свобод.

З цих причин я радий нагородити вас найвищою цивільною нагородою, якою можуть нагородити Сполучені Штати: Президентською медаллю Свободи.

Попросіть військового — (оплески) — військового помічника вийти вперед — (оплески) — і попросіть його прочитати цитату. (Оплески.)

ВІЙСЬКОВИЙ ПОМІЧНИК: Президент Сполучених Штатів Америки нагороджує цією Президентською медаллю Свободи Єнса Столтенберга. Прозорливий державний діяч і безперервний захисник демократії, Генеральний секретар Йенс Столтенберг керував Альянсом НАТО через найбільш результативне десятиліття для європейської безпеки після Другої світової війни.

Коли Володимир Путін розпочав свій жорстокий напад на народ України, роблячи ставку на те, що НАТО розпадеться, Генеральний секретар Столтенберг довів його помилку. Під його керівництвом НАТО стала сильнішою та об’єднанішою, ніж будь-коли, і американці протягом наступних поколінь отримають користь від безпечнішого світу, який він допоміг створити.

Він демонструє, що основна істина Альянсу є такою ж потужною зараз, як і 75 років тому: разом ми сильніші. (Оплески.)

(Вручається Президентська медаль Свободи.) (Оплески.)

18:00 EDT

 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%