Сообщение #2613958 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
КИТАЄВЕДЕННЯ , КОРЕЄЗНАВСТО...

 Відірвали мене від справ - принесли на рецензію частку інтерв'ю Портнікова, людини яку я поважаю, але з якою часто буваю не згоден. Зараз саме другий випадок - пан Віталій стверджує, що Китай не має такої критичної ступіні впливу на путіна щоби той пішов на закінчення війни. Пройдемося по фактах.
 Голова ЦБ рф Набіьулліна стверджує, що економіка росії дійшла до межі екстенсивного розвитку і щоби їй розвиватися та зростати потрібні інвестиції та технології. Станом на зараз у рф немає ані першого, ані другого. 
 Китай НЕ ПРОДАЄ ТА НЕ ПЕРЕДАЄ росії "високі технології" та не планує це робити і надалі, але продає товари хай-теку "обмеженої номенклатури" які дозволяють підтримувати на плаву російський оборонпром. По даним Розвідспільноти США у разі перекриття каналів постачання до рф китайської електроніки випуск ракет у останній може впасти у п'ятеро. 
 Після ембарго Тайваню на постачання в росію високоточних верстатів остання залежить у ций царині від Китаю на 96 відсотків. Тобто Китай в принципі може "заморозити" розвиток російського оборонпрому. Про "цивільні" сектори економіки я взагалі мовчу - Китай може реально залишити росію голою та босою у прямому сенсі цього слова. 
 Майже усі ЗВР рф зберігаються у Китаї та переважно у китайській валюті. Ті ж торги на московській валютній біржі на 98 відсотків торги "юань - рубль". Будь які "виключення та обмеження" введені Китаєм по відношенню до рф можуть привести фінансову систему останньої до краху. 
 Китай продає рф сировину для виробництва порохів, і якщо він введе обмеження на таке постачання, то на полі бою у рф виникне дефіцит снарядів у приблизно 25 відсотків.  
 Китай купує російську нафту та газ, це при тому, що має інші джерела надходження і у будь який момент може відмовитися від послуг рф. Такої відмови російська економіка може не витримати у принципі - той же збитковий "Газпром" може стати повним банкрутом. 
 Станом на зараз Китай під тиском США неохоче, але поступово перекриває росії кисень у фінансовій сфері перевіряючи усі розрахунки на предмет участі у них "підсанкційників". Та ж історія з " товарами подвійного призначення" - рф жаліється на впровадження Китаєм підвищеного контролю за торгівлею такими товарами. 
 Шо ми маємо навіть з цього далеко не повного списку залежностей? Маємо те, що без підтримки Китаю рф елементарно не взмозі вести війну наявної зараз інтенсивності. І саме Китай має у руках усі важелі впливу які можуть або продовжити, або припинити війну. І ступінь "самостійності" зовнішньої політики рф можна охарактеризувати  радянсько кіношним - "Деточка, ты хочешь чтобы тебе оторвали голову или поехать на дачу"?
 Китай незадоволений тим, що росія зараз по факту перерізає пуповину яка усі роки існування з'єднувала Китай та КНДР. По суті зараз путін зазіхає на "відданість китайського вікового васалу". Ин стає відносно незалежним отримуючи від рф їжу, військові та ядерні технології в обмін на зброю. Чи довго це буде тягнутися? А це буде залежати у тому числі від того, як "відпрацюють" і Україна, і США, і взагалі Держави - союзники на дипломатичному фронті. І тут цікаво те, що може вирішити Південна Корея у частині прямого постачання Україні озброєння та боєприпасів. 
 Зараз РК на низькому старті" - при сприянні США вже "практично вирішене" питання про пряме постачання нам систем ППО (ОХМАДИТ додав аргументів).  А що Південна поставила Україні снарядів більше ніж увесь ЄС, так я про це повторювати не втомлююсь, Поява на нашому фронті  північних вояків стовідсотково остаточно відкриє нам "південнокорейський кран". І чекати, можливо,  залишилося недовго - ми можемо отримати того "відкритого союзника" який зі своєю допомогою може стати тією соломинкою яка зламає хребта російському верблюду. 
  Про переговори у форматі США - Україна - Трамп - Китай - рф напишу завтра якщо зможу. Одне скажу - не звертайте уваги на "понты для приезжих" від путіна, тобто на його публічні " ультимативні" заяви та "матеріали від анонімних джерел" через які московітська пропаганда проштовхує у світ свої наративи. Реальність геть інша.  

Маю надію що до завтра. Гарного вечора та тихої ночі. 
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%