Сообщение #2613904 Просмотреть на стене →

Нардепи Порошенка під приводом відрядженьніжаться на курортах Європи, поки українці гинуть під обстрілами
  
Половина фракції нардепів Порошенка виїхали до країн ЄС на відпочинок. Частина з них відпочиває досі, - пише військовий з позивним Сталкер.
 
Олексій Гончаренко за це літо лише тиждень був в Україні. Він поїхав до Німеччини подивитись футбол, а звідти - відпочити на пляжах Італії. Поїхали нардепи на елітних авто. Андрій Лопушанський, поїхав на курорти Іспанії на Land Rover вартістю  $120 тисяч. Ірина Фріз - на Audi Q7 за $100 тисяч. На Audi Q7виїхав до Іспанії і Артур Герасимов. В нього тамлакшері вілла. Її він приховав від декларування, за що був визнаний винним Вищим антикорсудом. Ірина Никорак виїхала в Європуна Audi Q8 ціною понад  $100 тисяч. Для неї – це недорого, бо сама любить коштовності від Cartierі Van Cleef за мільйони гривень, про що забулавказати в декларації.
Вікторія Сюмар поїхала наче подивитися на вибори в Британії, які пройшли понад тиждень тому, але досі в Україну не поспішає.
 
Партія Порошенка найбагатша у Верховній Раді.Його нардепи під приводом відряджень поїхали на елітних авто на відпочинок до своїх сімей в Ніццу, Кап-Ферра та Лондон (привіт синам, Петро Олексійовичу). Поїхали, бо можуть. Бо мають гроші. Але вони – усім серцем за Україну. З Монако ставлять сердечка у фейсбуці. Співчувають сім’ям постраждалих в Охматдитідітей.
 
+1
Последние новости
Александр Алиев: «Хочу обратиться к молодым украинским игрокам «Динамо» и «Шахтера» Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО)
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%