Сообщение #2612485 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ.

1. "Фіни з посиланням на "Міжнародний легіон" стверджують, що вчора було перше бойове застосування F-16, це правда"?

І так, і ні. Перше було під час передостанньої ракетної атаки, тоді п'ятірка знищила дві ракети Х-101 та декілька "Шахедів". Тепер головне.

Я писав позавчора, що спільна група американських та українських фахівців у сфері контррозвідки досягла "великого прогресу у пошуках російської агентури" котра "наводила" удари по наших аеродромах та заздалегідь повідомляла про час та напрямок виходів нших Су-24 з ракетами "Сторм Шедоу". Результат на лице - в Україну првернулися не 7, а 9 літаків і вчора вони виконували роботу на трьох напрямках. Без подробиць.

Не чекайте від них див, їх мало, але, маю надію, нашим воїнам та й цивільним все ж стане легше. А восени прибудуть ще 22 від Нідерландів та Норвегії і, головне - шведські літаки дального спостереження, от тоді стане набагато легше, і Харкову, і Херсону, і Запоріжжю - усім.

2."У пресі пишуть про переговори Кулеби з О'Брайеном про постачання "Петріотів", це про те, що ти казав, про ізраїльські"?

Так. Я не хочу бігти попереду паровоза, але після американського напівультиматуму - "Або продаєте нам 8 дивізіонів по залишковій вартості і ми передаємо ті України, або у вас будуть проблеми з постачанням американських авіабомб та снарядів", ситуація покращилася. Відповідально заявляю - Ізраїль дав принципрву згоду на продаж систем США. Проблеми з передачею дві.
По-перше вони повинні пройти "часткову модернізацію", бо моделі застарілі, а це від 2 до 3 місяців. А по-друге, як з'ясувалося, у України не на всі вісім дивізіонів є персонал - першочергово він опанує поставлені системи від Німеччини, Румунії, Нідерландів та інших які надійдуть раніше. Без подробиць, тільки факт - ізраїльські системи стануть на бойове чергування у жовтні - листопаді.

3. "Що там у Зеленського за переговори з Китаєм? Чого Кулеба з його спецпредставником зустрічався"?

У мене немає інформаторів серед китайців, дуже обмаль серед "зелених", та й ті надійністю не відрізняються. Єдине що знаю, так це інформацію яку передав американцям Міністр Кулеба. "Сторони розробляють майбутню законодавчу базу для мирних переговорів на майбутній "Мирній конференції" за участю Китаю та рф". Я знаю що О'Брайен попередив Кулєбу про "катастрофічні для України наслідки у випадку підписання з рф та Китаєм сепаратних домовленостей". Кулєба проінформував США про всі дії України на цьому напрямку та запевнив, що Президент Зеленський у жодному випадку не піде на розрив стратегіного партнерства з США та не буде приховувати від них жодну інформацію про майбутні переговори".

Трохи про цікаве по темі - за "обмежене лобіювання української позиції на переговорах з рф китайці вимагають "Мотор Січ".

На сьогодні все. Не чекайте "валу ініормації" про застосування "16х", але ті крихти які будуть з'являтися по цій темі буду давати у першу чергу. Гарного вечора неділі та гарних новин.
 
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%