Сообщение #2612254 Просмотреть на стене →

"МИРНИЙ ПЛАН" ВІД путіна.

Нам скинули ключоаі тези російського "мирного плану" котрий привіз у США Колокольцев. Як каже росіянин від імені путіна, "це база для обговорення, ми готові до розумних компромісів".

Україна повинна повністю вийти з Донецької та Луганської областей. Натомість рф передасть Україні ЗАЕС та Енергодар плюс контроль за "демілітаризованою 100 км зоною уздовж Дніпра до Чорного моря".
Україна повинна взяти на себе юридично закріплені міжнародні гарантії не перекривати постачання води у Крим.
Україна повинна закріпити у Конституції ПРИНЦИПОВУ позаблоковість і не вступати ані у НАТО, ані у будь який "новостворений альянс".
Україна повинна закріпити у Конституції поняття "Армії мирного часу" у розмірі 350 тисяч особового складу і мати "визначений та юридично закріплений обмежений перелік озброєнь". Зокрема, на думку кремля, ми не можемо мати більше 125 бойових літаків будь яких типів.
Потрібно реанімувати дію договору про Ракети Малої та Середньої Дальності який повинна підписати Україна.
Крим визначається як "Особлива демілітаризована адміністративна територія з подвійним підпорядкуванням Україні та рф".
США та союзники знімають санкції пов'язані з постачанням у рф високих тезнологій та товарів "хай-теку" плюс введені проти нафтогазового комплексу та банківської системи, натомість "рф готова для обговорення можливої передачі під контроль України Херсонської та Запорізької областей у првному обсязі".
Донецька та Луганська області "не можуть бути передані під контроль України тому, що це викличе неминучій геноцид населення територій третина якого приймала участь у бойових діях проти України".
рф не має нічого проти вступу України до ЄС.
Припинення вогню на лінії боєзіткнення повинно бути введене одразу після початку пепеговорів про перемир'я у форматі рф - США - Китай - ЄС - Україна.

Я перерахував ключове, сам план дуже ретельно прописаний, там і про "Гарантії безпеки для рф котрі повинна затвердити Генасамблея ООН", і про неможливість розбудови інфраструктури НАТО біля кордонів рф - врахували усі свої "хотєлкі".

США у особі директора ЦРУ Бернса заявили, що не буде жодних переговорів про долю України без України.
США заявили більшість вимог рф "неприпустимими" та такими, які "неможливо реалізувати у принципі".

Колокольцев заявив, що рф та особисто путін "готові до обговорення будь яких пропозицій задля того, щоби "жахливий конфлікт між братніми народами був врегульований дипломатичним шляхом у цьому році".

Текст з російськими пропозиціями від вчора на столі Президента України. Реакція доки ще невідома, але прогнозована - вона майже напевно буде ше більш жорсткою ніж американська.

Як супровід надійшли запевнення США у тому, що вони сприймуть будь яке рішення України з розумінням і будуть з нею "стільки, скільки потрібно".

Два слова від себе. Я розумію що кажу не очевидне для українців, але рф реально "здувається", по всіх фронтах, маю беззаперечні докази. Звідси її "прагнення миру у цьому році за будь яку ціну". Чи він буде? Все можливо, але базу для переговорів визначать ЗСУ які повинні восени почати відвойовувати наші землі. Тільки тоді мир можливий на наших умовах. Інше - маячня. Шанси на закінчення війни у цьому році - 50 на 50. Молимося за ЗСУ , допомагаємо останнім, завжди пам'ятаємо - саме від них залежать умови майбутнього перемир'я.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%