Сообщение #2611854 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 36.

1. Я писав ще коли точилися дискусії з приводу можливого застосування ракет АTACMS по території рф, що США проти нього зокрема тому, що можуть бути жертви серед цивільного населення що призведе до небажаного міжнародного ефекту. Так от, після удару по Севастополю, США "тимчасово відкликали" свій дозвіл на навіть ті можливі обмежені застосування ракет по російській території що були надані.

Президент Зеленський у листі очільнику Пентагону висловив своє обурення цим фактом і попросив переглянути рішення якомога скоріше та зняти ще обмеження які діяли раніше. Подібний лист був направлений і Президенту Байдену. Чекаємо на розв'язку найбоижчіми тижнями.

2. Крайній пакет американської допомоги знову розподілений за принципом "150 + 100" де "100" мільйонів - гроші за поставлені у майбутньому ракети ATACMS. США не вводитимуть будь які обмеження на удари ними по Криму.

3. Від позавчора 7 літаків F - 16 були тимчасово передислоковано з території України. Причина - останній удар рф по двом аеродромам України та останні невдачі у роботі ВПС України з непередбачуваними втратами техніки. Літаки повернуться в Україну і будуть продовжувати виконання бойових завдань після "проведення комплексу контррозвідувальних заходів які повинні максимально унеможливити витік інформації про перспективні місця дислокації літаків та плани їх бойового застосування". Мабуть цим викликано припинення останнім часом використання ракет "Сторм Шедоу/ СКАЛП" якими дзволено бити по території рф нашою авіацією - викривають зрадників та інформаторів. Це моє особисте припущення, але я знаю що останеім часом разом з СБУ працює "посилена група" ЦРУ. Навряд чи я помиляюся.

4. Відбулися другі переговори очільника Пентагону Остіна та голови МО Білоусова і перші про які є офіційна інформація. Відбулися вони за ініциативою рф. Теми: ядерне стримування, "обмеження постачання далекобійної зброї Україні", та зондування можливостей та умов для початку мирних переговорів між рф та Україною. Ключове.
США не вважають умови путіна базою для початку переговорів.
США вимагають виводу російських військ з Херсонської, Харківської та Запорізької областей як передумову для їх початку.
США "рішуче попереджають" що у випадку можливого застосування рф ТЯЗ остання отримає "катастрофічну для неї військову та дипломатичну відповідь".
США будуть і надалі підтримувати Україну надаючи нові далекобійні можливості якщо рф буде як і раніше робити спроби розширити зону бойових дій.
Білоусов натомість заявив, що рф не збирається застосовувати ТЯЗ в Україні та не розглялає таку можливість у рамках СВО.

5. США не приховують свого задоволення від фіаско путіна у В'єтнами. Основна ціль його візиту була - обмін російських товарів, зокрема нафти, на радянську зброю, в першу чергу танки, БМП та снаряди з мінами. Домовитися не вдалося. Причина - В'єтнам розраховує на США як на ключового партнера у "стримуванні китайської військової, економічної та політичної експансії у той час як рф всеосяжно підтримує КНР" та не бажають займати в українсько-російському конфлікиі будь яку сторону.

Нагадую, США продовжують закупівлю того, що просив путін у В'єтнаму для наступної передачі Україні. Точно та ж ситуація з Сербією - вона дає по факту зброю Україні, а не рф.

На сьогодні все. Тримайтеся. Все владнається.
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%