Сообщение #2611597 Просмотреть на стене →

Група Е

26 червня: Словаччина (3) – Румунія (3), Україна (3) – Бельгія (3)

Якщо Румунія уникне поразки від Словаччини, вийде до 1/8 фіналу, увійшовши до двох лідерів. Румунія виграє групу, якщо виграє, а Бельгія не обіграє Україну. Румунія не зможе вийти в 1/8 фіналу, якщо програє, а Україна уникне поразки.

Бельгія вийде до 1/8 фіналу, у першу двійку, якщо уникне поразки від України. Бельгія виграє групу, якщо виграє, а Словаччина не обіграє Румунію. Бельгія не зможе вийти в 1/8 фіналу, якщо програє, а Румунія уникне поразки.

Словаччина вийде до 1/8 фіналу, потрапивши у першу двійку, якщо переможе Румунію. Словаччина фінішує третьою, якщо зіграє внічию. Словаччина фінішує першою, якщо виграє, а Україна не обіграє Бельгію. Словаччина не зможе вийти в 1/8 фіналу, якщо програє, а Бельгія уникне поразки.

Україна вийде до 1/8 фіналу, потрапивши у першу двійку, якщо обіграє Бельгію. Україна фінішує першою, якщо виграє, а Румунія не обіграє Словаччину. Україна посідає третє місце, якщо зіграє внічию, а в іншій грі нічия не закінчиться. Україна не зможе вийти в 1/8 фіналу, якщо програє, а Словаччина уникне поразки.

У випадку, якщо обидві ігри зіграють внічию, чотири команди фінішують з рівними очками. Тоді в гру вступлять такі сценарії:

A) Якщо обидві нічиї мають однаковий рахунок, або якщо Бельгія – Україна – нічия з меншою кількістю голів, ніж Словаччина – Румунія, рейтинг групи базуватиметься на різниці м’ячів і забитих голів і буде таким:

1) Румунія
2) Бельгія
3) Словаччина
4) Україна

B: Якщо два розіграші мають різні результати, очікуються такі сценарії:

Якщо Бельгія проти України закінчиться з рахунком 1-1, а Словаччина проти Румунії закінчиться з рахунком 0-0, або будь-яка пара результатів, за якої Бельгія заб’є рівно на один гол більше, ніж Румунія, Бельгія та Румунія займуть перші дві позиції в групі, але будуть рівні за різницею м'ячів і забитими м'ячами. У цьому випадку, згідно зі статтею 20.01d офіційних положень про змагання, критерії особистого бою повторно застосовуються виключно до цих двох команд, що означало б, що Бельгія випереджає Румунію, оскільки вони виграли свій прямий матч. Словаччина була б третьою, а Україна четвертою за різницею м'ячів.

За всіх інших сценаріїв Румунія та Бельгія посіли б перші два місця в групі, розділивши за кількістю забитих м’ячів. Бельгія виграє групу, якщо заб'є на два (або більше) м'ячі більше, ніж Румунія під час розіграшу; Румунія виграє групу, якщо заб'є більше голів, ніж Бельгія під час розіграшу. Словаччина випередила б Україну на третьому місці за різницею м'ячів.

У всіх цих сценаріях ситуація, передбачена статтею 20.02 регламенту змагань (пенальті у разі повної рівності), не могла застосовуватися. Крім того, ситуації, передбачені статтями 20.01g та 20.01h (дисциплінарні бали та рейтинг європейських кваліфікацій), не можуть застосовуватися.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%