Сообщение #2610851 Просмотреть на стене →

#Черкаси #історія #суспільство #VIVAVIVAУКРАЇНА #Міжнароднеправопринципитазастосування
#новинкимобілізації #manowar723
21.06.2024
https://informator.ua/uk/v-radi-rozglyadayut-pitannya-zmenshennya-mobilizaciynogo-viku-ale-ye-nyuans-nardep

В Раді розглядають питання зменшення мобілізаційного віку, але є нюанс, – нардеп
Наразі у профкомітеті з нацбезпеки обговорюють тему щодо ефективності використання військових віком 50 років та більше

Нюансів багато Читати до кінця та суміжні статті внизу
Все буде - зменшення нижнього віку

Мицик Юрій Миколайович (Черкаси) -історик та шахіст -кмс з шахів та Дитячий Тренер (майже 20 років у системі освіти )-вже скоро піде 6-й рік без роботи у ЦДЮТ (Черкаси)-шаховим тренером "Біла Тура Отак захищають інвалідів дитинства в Україні:
#Черкаси #історія #суспільство #VIVAVIVAУКРАЇНА #Міжнароднеправопринципитазастосування
#новинкимобілізації #manowar723
RU


НОВИНИ
УКРАЇНА
ПОЛІТИКА
В Раді розглядають питання зменшення мобілізаційного віку, але є нюанс, – нардеп
Наразі у профкомітеті з нацбезпеки обговорюють тему щодо ефективності використання військових віком 50 років та більше

12:45, 19 червня
Зменшення призовного віку в Україні
Як в Раді обговорюють питання зменшення мобілізаційного віку. Колаж: Інформатор
Ярослав Коджушко
Ярослав Коджушко
У Верховній Раді дійсно розглядають питання зменшення мобілізаційного віку. Втім, йдеться не про найменший граничний вік, а про найбільший. Депутати можуть вирішити не призивати до військової служби людей старших за 50 років.

Про це у коментарі Інформатору розповів народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Здебський. За його словами, нині тривають обговорення щодо ефективності використання військових, старших за 50 років.

“Розглядалося питання ефективності використання мобілізованих військовослужбовців віком 50+. Є така думка, що використовувати людей такого віку – нефеективно”, – наголосив народний обранець.

Наразі ж у профкомітеті, за його словами, обговорюється питання змін, щоб до війська призивали людей до 50 років, не більше. Існує думка, що люди від 50 до 60 років краще допомагатимуть економічній ситуації. Водночас каже, що зменшувати мобілізаційний вік нижче 25-ти парламентарі поки не збираються.

“Ми слухаємо військових і стараємося знайти компроміс, який би дав результати”, – підсумував Здебський.

Зменшення мобілізаційного віку
Напередодні народний депутат від фракції “Голос” Роман Лозинський заявив, що зниження призовного віку з 27 до 25 років може стати не останньою межею. За його словами, до 25 понизили вік запізно.

Про те, що мобілізацію чоловіків варто починати не з 25 років, а з 21 року у інтерв’ю УП зазначив військовий із позивним «Істок», колишній керівник Курсу молодого бійця бригад, який є героєм стрічки “Ми були рекрутами”. Раніше американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем закликав українську владу знизити нижній поріг мобілізації. Зокрема, він пропонував відправляти на фронт людей молодше 25 років. Схожу думку висловлював і ветеран АТО, очільник фонду “Повернись живим” Тарас Чмут.
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%