Сообщение #2608358 Просмотреть на стене →

 З ВІДКРИТИМ ЗАБРАЛОМ. ОСОБИСТЕ.
Перш за все хочу подякувати за допомогу усім, хто відгукнувся та задонатив і Віктору, і на РЕБ. Низький уклін та моя вдячність. Це разова акція, просто у добрих людей трапилася безвихвдь.. Ще раз кажу - я не займаюся і ніколи не буду займатися зборами та волонтерством - я за професіоналізм, прозорість та чесність у кожній справі, волонтерській зокрема. 
 У мене інша професія яку вже дехто з коментаторів назвав "Накидувач лайна на вентилятор". А ще мене звинуватили у тому, що для мене війна розпочалася у 22му, а тому я пі...н невеселий і довіри до моїх слів немає. 

 Я ніколи не видавав себе за героя, ніхто, окрім вкрай вузького кола друзів та побратимів не знає, де я був навесні та влітку 14го та після початку війни. Лише один раз влітку 14го я "засвітив" місце свого перебування коли під час прямого ефіру на "РадіоРокс" коли ми спілкувалися з Сонею та Кузіним у моїй улюбленій "Жесті" поряд гахнула кацапська херня і мій телефон наказав довго жити.  На моєму рахунку немає ніяких видатних звершень, я у танку не горів, через дуло не вилазив, я всього навсього звичайний у минулому суднобудівник з "Ленкузні", а зараз "наймит американского империализма" як казали на совдепському ТБ. 
 На теперишню свою роботу я потрапив не через ліжко, але через жінку. Моя умна, красива, зі сталевою волею дуже давня подруга ледь не під загрозою тортур приволокла мене у ресторан де познайомила з якимось "невыносимо заграничным господином" який майже три години мене м'яко допитував про все на світі. А через місяць ми зустрілися знову і саме від нього я дізнався про те, що мене перевірили і пропонують роботу. І з тих пір я працюю на  дві країни, свою Україну та далекі США. 
 Інформація яку я оприлюднюю надається саме американською стороною, я даю те, що можливо для оприлюднення, а це абсолютний мізер з усього масиву, та й знаємо ми лише те, про що шефи "соизволят рассказать". Але за достовірність наданої інфи я звик відповідати головою - за всі роки вона підтверджувалася у 99 випадках з 100, та й той один відсоток - форс-мажорні обставини які митєво змінювали дійсність. 
 Я доволі довго живу на світі, у політиці з часів прем'єрства Ющенко, дуже довго працював на Порошенко, йшов від нього, повертався і так 3 рази, і тому чисто по людські жалкую про ці довгі  втрачені 21 роки. Знаєте, це схоже на життя подружньої пари у котрій дружина роками зраджує, а ти все маєш надію що вона нарешті одумається та припинить ходити наліво. Люди не змінюються, політики теж... Порошенко зрадив майже усім своїм обіцянкам та людям, котрі вірили що він щиро хоче їх виконати... 
 Усі наші політики - мерзота, це я кажу тому, що знаю і їх, і мотиви якими вони керуються коли приймають якісь рішення. Вірити жодному з них не просто не можна - це небезпечно для людської психіки. Довіряти - тим більше. Але... Їх  обрав український народ і з ними доводиться мати справу американцям та іншим союзникам. І завдання нашої контори - не тільки надавати міжнародну інформацію, але й по можливості формувати думку активної частини українського суспільства, людей без кумирів у голові, людей з критичним мисленням які не вірять жодним словам та обіцянкам - лише діям. У таких людей повинна у голові червона лампа загорятися коли вони чують спомини про Зеленського, Порошенко, Тимошенко... і виникати рішучій протест - "НІКОЛИ БІЛЬШЕ" ці банкрути , бездари та саботажники не мають права керувати Державою. А от чи змолов український млин борошно з якого виросте новий український політикум, чи змінилося суспільство щоби обрати цих нових, незаангажованих та майже незаплямованих (безгрішних не буває) профі та довірити тим керувати собою та Державою - покаже час. 
 Написав я чисту правду за яку можу поклястися на Біблії, Торі, Бхагават-Гіті та Корані.  Будь ласка, дорослішайте. Не вірте словам та пам'ятайте про те, що я вам сказав. І тоді реально все стане Україна. 
 Сьогодні день відпочинку від будівництва та роботи. На знак подяки людям за донати з 19 до 22 00 готовий відповідати на ваші запитання якщо вони з'являться. 
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%