Сообщение #2607961 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
УКРАЇНА ТА МАЙБУТНЄ.

Спочатку тільки факти, майже виключно відкрита інформація.

Військова частина.

1. Німецький концерн "Рейнметалл" має намір побудувати в Україні п'ять заводів які будуть виготовляти та ремонтувати бронетехніку. Головний завод буде виробляти найновітніші танки "Пантера" зокрема для потреб ЗСУ - цей завод вже будується.
2. Американська корпорація "Рейтеон" підписала контракт з "Мінстратегпромом" і побудує в Україні два заводи які спочатку будуть займатися "викруткововим" збиранням з готових вузлів систем ППО та ракет до них, а у перспективі можлива часткова локалізація виробництва вузлів в Україні, але ступінь локалізації буде визначати лояльність української влади до національних інтересів США.
3. Кампанія BAE Sistems побудує в Україні завод який спочатку буде займатися ремонтом та обслуговуванням наданої Україні техніки та озброєння. Будівництво розпочато, у найближчі п'ять років американці мають намір відкрити вже виробництво цієї техніки з частковою локалізацією її виробництва в Україні.
4. Норвегія та США підписали з "Мінстратегпромом" меморандум, у найближчі п'ять місяців буде укладено договір, про будівництво в Україні заводу який спільно з американо-норвезьким консорціумом. буде виробляти а нас системи NASAMS та ракети до них.
5. США у рамках нещодавно прийнятого річного пакету допомоги на 61 мільярд інвестують "суттєві кошти" " в українське виробництво БПЛА, "Ракетну програму України" та виробництво боєприпасів". Я, звісно, не знаю тих всіх тонкощів, але, як заявив у 23му Блінкен - "Наше основне завдання - зробити Україну максимально можливо незалежною від постачань озброєнь з-за кордону".
6. Швеція "фактично підтвердила" намір передати Україні свої "Грифони", кількість дискутується, але загалом цифра може бути трьох значною. Про намір прийняти на навчання українських пілотів скандинави заявили ще у березні. Проблема - гостра нестача українських пілотів - умовно вільні та на вже навіть не найкращі зараз проходять підготовку для пілотування F-16.
Загалом США та союзники до 28го року мають намір довести чисельність західних літаків в Україні до мінімум 200 одиниць, можливо до 350ти, але це доки ще теоретично.
7. Меморандуми, а подекуди вже рамкові угоди про спільне виробництво військової техніки та озброєння. підписані з кампаніями Іспанії, Данії, Великобританії, Франції. Швеції, Нідерландів. Це окрім тих Держав, про які я вже згадав.
8. Великобританія побудує у Очакові та Одесі дві верфі які будуть випускати ракетні катери та бази для них.

1.Канцлер Шольц повідомив у 23му що ЄС надасть Україні 300 мільярдів на відбудову та розбудову економіки, це окрім грошей від заморожених активів рф.
2. Пані Пріцкер зібрала у США пул кампаній доки ще з 17 одиниць які чекають від нашої влади гарантій для свого бізнесу в Україні та готові інвестувати до 160 мільярдів доларів в Україну. Це ті хто на "низькому старті", існує список з 41ї кампанії які сюди прийдуть під готові та опрацьовані на перших гарантії.
3. Рівень західних інвестицій в Україну у війну перевищив рівень інвестицій до неї.
4. США разом з союзниками з Японії. Південної Кореї. Нідерландів... - список на 16 країн, вже інвестують у побудову нової та перебудову існуючої української енергетики. План розраховано на 10 років наперед.
Це далеко не все. Я можу ще три таких дописи з подібним перерахуванням викласти. Україну не кинуть, в Україну вірять не зрівняно більше ніж ми самі у себе.
У папірцях-меморандумах під назвою "Безпекові гарантії" які зараз пачками підписує наш Президент є безсумнівні плюси. По-перше - будь яка наша влада, нинішня, майбутня - будь яка, буде ходити у наморднику та з фінансовим зашморгом на шиї. Будь які дії по саботуванню реформ (а з цією справою на "відмінно" справлялися усі наші уряди та Президенти), та по наміру урвати хоч щось з західних грошей у особисту кишеню будуть блокуватися жорстко - системи контролю за витрачанням західних грошей в Україні зі сторони США та ЄС вже побудовані і будуть тільки розвиватися, а згідно "Безпековим гарантіям" фінансовий та технологічний західний кран

можна буде перекрити у будь який момент - ніяких юридичних гарантій допомоги Україні не існує, перекриття неминуче призведе Україну до якщо не катастрофи. то зміни влади точно.

До чого я все це написав. Україна зустріла війну майже без вітчизняного ВПК, без грошей на озброєння. без запасів, без здорової економіки, майже без авіації, без боєприпасів - після 14го року не було побудовано жодного заводу по їх виробництву. Ми "бронекатери" будували, на Т-64 назву "Булат" причепили, а "Оплоти" на експорт гнали. На розробку ракет держава не давали практично ні хріна - кампанії Оборонпрому за свої кошти від експорту нові зразки розробляли, а срані політики потім на цьому піарилися знаючи при цьому, що НІ ХРІНА НЕ БУДЕ З СЕРІЙНИМ ВИПУСКОМ - 75 відсотків рахітичного військового бюджету ми прожирали усі часи Незалежності та продовжуємо це робити зараз. Наша економіка не менш рахітична ніж військовий бюджет - від неї годується. Після початку війни ми отримали повну лінійку озброєнь яка дозволяє нам не тільки стримувати бидло, і це ще без авіації, майже без вітчизняних ракет та з дірявою ПРО. За 5 років. по американським прогнозам, у нас буде все, і більшість "всього" буде вироблятися в Україні. Будь який серйозний військовий аналітик з США та союзницьких нам країн тихо регоче коли чує про "повторну агресію росії через декілька років після перемир'я" - її вже не буде від слова "ніколи" по суто економічних та військових показниках. І це без прив'язки - будемо ми у НАТО чи ні. Не нападають на країну з закритим небом, з ракетами які будуть знищувати будь які цілі у рф, з озброєною до зубів армією яка не жебракує у пошуках снарядів, з чітко прописаним та відпрацьованим мобілізаційним планом. Це остання наша війна. І на яких лініях вона закінчиться, як швидко ми озброємося та побудуємо сучасну економіку - залежить від нас, українців. від влади, котру ми наймаємо правити. Від нашої дорослості та свідомості. Нас все одно за ручку відведуть до школи "західної цивілізації" та видадуть атестат, а от які там будуть оцінки та чи не будемо ми по два рази залишатися у одному класі - все залежить від нас. Думай-Те та голосуйте не серцем, а холодною головою - в наших руках майбутнє наше та наших дітей.
 
Последние новости
Сергей Ребров: «После матча игроки попросили меня выйти из раздевалки» "Поділився секретами успіху на полі". Капітан "Динамо" завітав на тренування дитячної команди з Вінничини Заявка сборной Украины на матч с Румынией. В списке все, включая Миколенко Официально. «Динамо» в Лодзи свои домашние еврокубковые матчи проводить не будет Миколенко їде на матч Україна - Румунія, відновлення після травми, костюми для футболістів. Збірна у Мюнхені Екс-динамівець Дуду змінив клуб у Бразилії "Один він ходив із простим, кнопковим телефоном": Парцванiя назвав найбільш скромного гравця "Динамо" Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%