Сообщение #2607268 Просмотреть на стене →


ПРО ЗАХІДНУ ЗБРОЮ ТА НАТО ДЛЯ УКРАЇНИ. 

 Відбулися "широкі консультації " у АП Байдена стосовно можливого надання дозолу Україні бити по "сувереній території рф" далекобійною ракетною зброєю, зокрема HIMARS взагалі, та з ракетами ATACMS зокрема. Голоси розділилися навпіл. Проти надання дозволу очільник Пентагону Остін. Аргументація, як на мене, дивна. "У нас немає достатньої кількості ракет для досягнення суттєвих результатів які істотно обмежать військовий потенціал рф. А якщо збиті ракети впадуть на цивільні об'єкти, то США отримають претензії та негативний медійний резонанс в усьому світі". З Остіним згоден Салліван, він ще привів аргумент про бажане уникнення "стратегічної ескалації у протистоянні з рф". 
 За зняття обмежень Дежсекретар Блінкен який вважає що путін відверто блефує коли каже про "жорстку відповідь" на надання дозволу. За надання дозволу голова Об'єднаного Комітету Начальників Штабів генерал Браун який вважає заборону "шкідливою та безглуздою, такою, яка шкодить оперативним можливостям ЗСУ і, фактично, віддає прикордоння України під контроль російських військ". 
 Генерал Браун запропонував як напівміру надати дозвіл бити по 100км зоні прикордоння і взяти з України зобов'язання не виходити за ці межі та не атакувати цивільні об'єкти. Президент США схвально сприйняв цю пропозицію. 
 Резюме.
 Рішення не прийняте, Президент США буде його приймати через тиждень після додаткових консультацій з військовими, своїми радниками та після переговорів з владою України. 
 Тепер щодо ПА НАТО яка закликала надати нам право бити  західною зброєю по території росії. Вибачте, але зважати на ці призови ніхто не буде. Як і ПАСЕ це декоративний орган для "попи...ти" і на його "призови" не буде зважати ніхто з тих, хто реальнл приймає рішення в НАТО. Також ніхто не буде зважати на заяви пустопорожніх "закликачів" типу Петра Порошенко. "Ми надали сигнал що ми готові отримати сигнал щодо Запрошення України в НАТО". Шизофренія новоязу а-ля совдеп. Нас не запросять на самиті у Вашингтоні і, боюся, не запросять і на десяти наступних. Я про це писав багато, зараз жоден з важковаговиків НАТО не готовий надати нам таке запрошення. Навіть Великобританія. Причини як "шкурні", типу небажання воювати з рф, так і наявні проблеми з нашою владою та з впровадженням у нас стандартів НАТО. Нагадую, Умеров на початку зими відрапортував про впровадження, якщо не помиляюся, 52х з майже 400 стандартів в Україні, це за весь час з 14го, причому при "зелених", як він гордо заявив, впроваджено аж 31. А для того, щоби аргументовано "давити" на скептиків НАТО треба впровадити майже всі. 
 В мене все. Через тиждень доповім про прийняте рішення. 
 
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%