Сообщение #2605079 Просмотреть на стене →

ПРО ПОДЯКУ ТА ПРО "ТРЕТЮ СВІТОВУ.

Перед усе - ДЯКУЮ. Усім, хто відповів, усім, хто читає те, що я пишу не дупою, усім, кому не байдужа моя "писанина". В житті би не подумав що половині підписників не байдуже моя робота... - це я не кокєтнічаю... Тому - прошу вибачення за попередній пост у всіх, кому ця робота потрібна. Мовчати не буду, але тоді капітулянти у коментах будуть йти на хрін. Іншого способу позбавитися від подібних не бачу. Ще раз - пробачте. Тепер до нагального.

"Що там твої амери думають про Близький Схід? До Третьої Світової далеко, чи вона ось-ось"?

Я дуже сильно реготав та втлумачивав кожному візаві, що на Близькому Сході все буде як завжди з невеликими загостреннями та періодичними звиздюлинами від Ізраїлю на адресу Ірану, ще тоді, коли особливо нервові жахалися від нападу ХАМАСу на Ізраїль. Почитайте мене тієї пори - "Ізраїль знищить ХАМАС, а США нададуть йому військове та дипломатичне прикриття", Це мої слова.

Вчорашня показова, під фанфари та майже тижневий детальний анонс який дозволив стягнути у регіон ледь не все можливе ПРО та ППО союзників євреїв, безглузда та з мізерними результатами, атака Ірану знову нагадала мені Жванецького - "Проверка начнется внезапно, без предупреждения завтра в 7:32 утра", Шоу пройшло на "Ура". Я не виключаю того, що Іран попередив США навіть про польотні завдання своїх ракет. Результат - усі радіють, усі сміються. Я маю на увазі спокійних та притомних.
Іран одразу заявив після атаки, що воювати не збирається, як і не зібрався коли євреї били ХАМАС.
США заявили, що не підтримують ідею масштабних бойових дій, але не залишать Ізраїль напризволяще. Водночас Байден попередив Нетаньяху, і той у цей раз пообіцяв дослухатися до попередження, що США не потерплять неузгоджених з ними ударів по Ірану (не його проксі).
Ізраїль свою "Операцію "Дай. Америка, грошей" провів дуже вдало - на наступному тижні у Конгрес попаде многостраждальний "Закон про нацбезпеку" у якому левова частина - гроші для України. І Нетаньяху по хріну що той же Байден будучи Віце у Обами називав того "шахраєм" та "патологічним брехуном" - гроші з США провокація з ударом по консульству Ірану у Дамаску таки витрусить.
США продовжать, як і робили до цього, співпрацю з Іраном щодо стримування світових цін на нафту, сам Іран продовжить "серити Ізраїлю під дверима" дупами своїх проксі, але жодним чином не піде на пряму наземну конфронтацію з Ізраїлем та США - все буде так, як завжди було заведено на Близькому Сході.

Ну а у нас з вами завдяки Ізраїлю відкрилося невеличке "вікно можливостей" якщо Байден дотримається свого попереднього слова і не підпише допомогу Ізраїлю без допомоги Україні. Я в такий розвиток подій не дуже вірю, але все можливо. Наступний тиждень прояснить усе - отримаємо ми гроші разом з Ізраїлем, чи у травні після усіх узгоджень та досягнення компромісів. Губу не розкатуйте - ми, на відміну від Ізраїлю, не "Головний союзник США поза НАТО".

Ну і на останок про "Третю Світову". Іран категорично відкидає факти постачання зброї до бидлостану. Він досі не поставляє рашці ракети - дяка США та союзникам які вдало шантажують аятолл можливістю введення санкцій які свого часу заставили тюрбанононосіїв обмежити свою "Ядерну програму".в обмін на зняття санкцій проти іранської нафти. Не горить бажанням воювати КНДР - нічим окрім войовничих заяв Ина комуністи на відзначаються. Ну торгують зброєю з рашкою - та то "тільки бізнес". Сама рашка більше за все на світі боїться зіштовхнутися з НАТО напряму, а тому хуйло з боброїдкую мовчки "глотают" червонолінійний союзницький хер - Україна отримала всю лінійку озброєнь окрім літаків та крилатих ракет. У зв'язку з вищеперерахованим постають два питання:
1. Рашка - це увесь світ, чи хоча б його чверть разом з Іраном та КНДР котрі категорично не бажають воювати?
2. Як назвати гіпотетичну війну у котрій категорично не бажають приймати участі жоден світовий політичний важковаговик?

Мені на ці питання відповідати не треба, а собі відповідайте та заспокоюйтеся.- нам події на Близькому ході точно більше на користь, а не на зло.

Завтра надам новини, тим більше що вночі до одної важливої для нас можуть бути доповнення. Це раз вибачаюся. Гарного вечора неділі.

 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%