Сообщение #2605028 Просмотреть на стене →

ВТОМИ ПОСТ. 
 Останнім часом для мене написання постів на каналі є майже фізичними тортурами. Скільки б я не наводив фактів - не вигадок!, що ніхто Україну не кине, що у її майбутнє вірять та його готують провідні світові гравці  - все байдуже. У коментах.- "Ми всі здохнемо, тому давайте віддамо хуйлу усе, що той бажає, тільки б припинили стріляти". Все по Жванецькому - "Как человека не спасай - он упорно ползет на кладбище". Людям боляче, вони плачуть при цьому наглухо відключивши мозок від сприйняття реального світу...

 Надають союзники "Петріоти" - "Чого так  мало"? Надають гроші на виплати бюджетникам - "То краплина, можуть більше"! Надають обладнання для ремонту енергетики - "Могли б завадити руйнації". Всі нам винні, ми - нікому та нічого. 
 Вчора я писав про те, що наш наглядач від.США Пріцкер зібрала поважний форум з американських урядовців та бізнесменів, про те, що уряд США готовий надати кредитні та інші гарантії інвесторам у нашу економіку. Зараз нагадую - три дні тому Уряд Німеччмни заявив приблизно те ж саме - і на національному рівні, і на рівні ЄС німці будуть сприяти залученню.інвесторів у нашу відбудову і розбудову зокрема створенню нової децентралізованої енергетики. Шольц минулого року заявив, що Європа готова акумулювати до 300 мільярдів євро для відбудови України протягом наступних 10.років. і от я розповідаю це людям, а у відповідь - "так це коли буде, а зараз кращі вмирають". 
 Можна й не вмирати - віддати хуйлу бажане, капітулювати. Тоді сдохнемо трохи пізніше - через самий короткий час бидло буде і у Харкові, і у Одесі, і у Києві. Бидляча проказа буде жерти Україну частинами доки не вижре все живе. І тоді вже не доведеться мені розпоаідати про західну допомогу - її просто не буде.
 Рашка кинула усе що можна і не можна і у військовому плані, і у, особливо, пропагандистському, щоби здобути заморозку у війні саме зараз. Терміново. Будь якою ціною. Вже й у NYT йде московська джинса про "У США немає зброї для здобуття Україною перемоги над рашкою". Вся стаття - брехня і маніпуляція, від даних про виробництво ракет та снарядів у США до висновку - 60 мільярдів для України то є марне витрачання коштів, треба віддавати хуйлу що той вимагає. Вже й ВВС включили свій підгавкувач і в котрий раз лякають руйнацією фронту і захватом рашкою наших.великих територій попри висновки усіх західних військових про те, що це неможливо. Ну да - без снарядів, людей та зброї фронт стоїть, з ними неодмінно розвалиться. "Л". - логіка.  
 Московіти до діареї бояться і Контрнаступу, і продовження війни на наступний рік - ресурси геть не невичерпні. Лавров заявив китайському спецпредставнику, що "треба зробити  все можливе та неможливе щоби закінчити війну цього року". Ви всерйоз вважаєте що так себе поводить держава яка впевнена у своїх силах та має.реальну змогу отримати всю Україну, а не її знищені клаптики?
 Я втомився. Навіщо давати гарні новини від союзників? От щоби що? Щоби почути - "Вони все одно жлоби та довбойоби котрі нічого не розуміють тому що ним не боляче як нам"? Мабуть треба все ж "і рибку з'їсти і на хер сісти" - канал не закривати, бо обіцяв, але й нічого і не писати. Не можна врятувати потопельника котрий наслухався московітської маячні та верещить - "Я все одно здохну".  

 Цей пост - пряме опитування. Я не охочій до лайків, я ніколи не рекламував свій канал, я взагалі проти його існування. Можете клоунів наставити, але я бажаю знати реальний  стан речей - скільком людям він реально потрібен? Рахувати буду по реакціям, будь яким.  І я хочу знати, скільки серед підписників капітулянтів та різнокольорових упоротих "партейних" дегенератів у котрих замість мізків гуано з Банкової та Лаврської? Рішення буду приймати ввечері. Не буде анонсованих вчора новин, а тільки що до них додалися ще три, то значить я все ж таки "загорнувся у тогу гордого мовчання" навічно. 
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%