Сообщение #2604093 Просмотреть на стене →

ЛІТАКОВЕ - 3. ДОПОВНЕННЯ.

Відповідаю на питання яке з'явилося у п'ятьох підписників - "ЩО ВІД НАС ХОЧУТЬ, ЧОГО ЛІТАКИ НЕ НАДАЮТЬ"? Передумови при виконанні яких ми отримаємо літаки.

1. Підготовка по повній, не скороченій, програмі навчання українських пілотів. Повній тому, що на розстріл бидлу літаки ніхто не поставить - за штурвалом повинні бути профі. Станом на зараз готові перші екіпажі для 12ти літаків, до червня будуть готові ще 8, надалі - потік, питання щодо фінансування навчання пілотів за кордоном вирішено, вони навчаються у трьох країнах, можливе додання ще двох. Без подробиць.
2. Підготовка спеціалістів по обслуговуванню та ремонту техніки. Точно та ж історія що і з першим пунктом. Без виключення.
3. Готовність літаків, їх технічна справність. Готово до передачі станом на березень 32 штуки у трьох країнах, ще майже два десятки "можливих" "у роботі", до строку підготовки екіпажів будуть готові.
4. Будівництво мінімум 12ти запасних злітно-посадкових смуг у вигляді широкосмугових, на бетонній основі, автодоріг у максимально можливому наближенні до ЗБД у Дніпропетровський, Запорізький, Харківський, Сумський, Чернігівський, Кіровоградській областях. Ціль - пошкодженим під час виконання бойових завдань літакам має бути куди сідати.
5. Побудова місць підземного зберігання літаків які здатні будуть витримати російські ракетні удари.
6. Побудова місць підземного обслуговування літаків на таких же умовах.

Станом на зараз проблеми існують з виконанням останніх трьох пунктів. Причини - недостатнє фінансування робіт. Виконання робіт проводиться з українського бюджету під контролем союзників по "Літаковій коаліції", просто кажучи - "хера стириш". Побудова фортифікацій у державі теж на українському бюджеті, але у цьому випадку контроль над використанням грошей від союзників відсутній.

Ну і на останок. Тижні три тому виступав американський посадовець Дреждепу з нашої "контори" - Східно-Європейського відділу, котрий прямо заявив, що Україна та українці потребують не втішних новин та приховування реалу. а правди. Він висловився фактично проти Телемарафону та за альтернативне надання інформації з різних джерел. Це була реакція Держдепу на відмову Президента на американську пропозицію або переформатувати Телемарафон, або взагалі відмовитися від нього. Тепер про "правду" від нашого Президента.
"Ми змінимо ситуацію на полі бою та поженемо окупантів до кордонів коли нам дадуть західні танки". Дали. Не погнали. Зеленський зараз - "мало дали".
"Ми поженемо окупантів до кордонів коли нам дадуть західну артилерію"! Надали у 23му достатньо - був паритет з бидлом. Не погнали. Зеленський зараз - "Мало артилерії та снарядів мало",
"Ми поженемо окупантів і змінимо ситуацію на полі бою коли нам дадуть 120 літаків". Союзники готові надати більше 50ти. Зеленський - "Нам дадуть лише 10 відсотків від потрібного - мало", Тобто тепер нам потрібно 500 літаків? Не мільйон? Не два? Скільки можна брехати нації? Питання риторичне.
 
+5
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%