Сообщение #2602643 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ПРО САНКЦІЇ ЯКІ "НЕ ПРАЦЮЮТЬ". ТОП - 10.

Трохи дістали сьогодні наші "всепропасти", мозок виїли своїми "Американці - сволота, їх санкції кацапам до сраки". Трохи відпочину від роботи і сходу напишу по пам'яті "десяточку" "непрацюючих" західних санкцій проти рф.

1. Індія, другий в світі споживач російськой нафти минулого року, різко скоротила споживання нафти, відмовилася купувати її з танкерів російських кампаній через загрозу американських санкцій. Найбільші індійські нафтові кампанії відмовляються через санкції купувати російську нафту взагалі.

2. Газпром який минулого року втратив третину прибутків і по підсумкам року показав свою чисту збитковість зазнає ще одного удару. Через розрив співпраці з корпорацією "Simens" росіянам нема чим лагодити та проводити планове техобслуговування турбин які раніше були закуплені у німецької сторони. Станом на зараз використовують турбіни які "стоять на неактуальних напрямках" для планових та термінових ремонтів та техобслуговування і в перспективі трьох найближчих років з ладу може вийти більше третини обладнання що призведе "Газпром" до ще більших збитків що вже становить загрозу самому існуванню кампанії. До речі - Китай відмовляється фінансувати будівництво газогону "Сила Сибіру" через побоювання вторинних санкцій США та союзників і будувати його росія буде за свої кошти, а Китай, розуміючи безвихідь рф який немає кому продавати свій газ після втрати європейського ринку, вимагає підписання довгострокового контракту зі знижками до межі собівартості. Тобто "Газпром" за сої мільярди доларів побудує газогін який майже не буде приносити прибутку.

3. Через брак комплектуючих росія минулого року випустила 24, позаминулого 27 літаків. У піковий 21й приблизно 150 цивільних та військових з них військових 94. Випуск літаків цивільної авіації фактично зупинився - "Сухой - Суперджет" на три чверті складається з західних комплектуючих. Через це росія не може виконувати зобов'язання по контрактах на постачання літаків за кордон що вже призвело до затримки у виконання "Іранського контракту" та відмові Індії купувати російські літаки взагалі.

4. Банки Туреччини ОАЕ та Китаю або припинили взагалі проводити "російські" платежі, або витрачають на перевірку можливої участі у клієнтів підсанкційних російських фірм та осіб від декількох тижнів до навіть місяців.

5. Через санкції та неможливість закупівля комплектуючих росія не може вже третій рік поспіль збільшити та поставити на потік виробництво основного танку "Прорив". Два роки виробництво сягає приблизно 150 танків які втрачаються на фронті за два місяці.

6. "Аерофлот" попросив державної підтримки у КабМіну через "катастрофічне становище з постачанням запчастин і відмовою закордонних виробників проводити планове обслуговування вироблених там літаків", По його розрахункам парк літаків цивільної авіфції наступного року зменшиться на третину. Зараз літаки у яких закінчився "гарантійний" термін розбирають на запчастини.

7. Через часткове перекриття лазівок з постачанням західних комплектуючих росія вже другий рік поспіль не може вийти на плановий показник виробництва ракет у 250 штук на місяць. З 21го року до другої половини 23го року кількість вироблених ракет збільшилася з 90 до 160ти за місяць і на такому рівні залишається і зараз.

8. Через нещодавно анонсовані санкції США проти виробників, образно кажучи, вибухівки які постачають її Північній Кореї та росії остання додасть до існуючого дефіциту у близько 500 тисяч снарядів які потрібні для ведення війни проти України від 300 до 400 тисяч.

9. Через санкції проти світових страхових кампаній які будуть страхувати танкери які транспортують споживачам російську нафту три чверті кампаній які до січня займалися цією справою припинили надавати свої судна під загрузку.

10. Через західне ембарго на постачання обладнання для нафтогазової галузі рф остання скоротила на 75 відсотків план введення у експлуатацію нових нафто-газо добувних платформ.

Написав про самі болючі для бидла, можна вдвічі більше про інші, особливо технологічні, які впевнено відсікають росію від цивілізації та заганяють її у "Третій світ". До речі, оті "херзнаєкудилітаючі" "Циркони" є теж результатом західної санкційної політики - бидло експериментує у них з вітчизняними комплектуючими. Ну а використання російських заморожених активів для фінансування України то вишенька на торті - до тих грошей росія не добереться доти, доки не піде з всієї України. Санкції не працюють? Ню-ню.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%