Сообщение #2602259 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 25

От мені цікаво - в Україні "Петріотів" стільки ж, скільки в Бразилії Педров чи все ж трохи менше? Бо "знищення" чергового у Жулянах який вже півроку отак стояв на відкритій місцині та благав кацапів - "та уєбіть мене вже нарешті - скільки чекати можна"? - мене вже відверто напружує - "Рейтеон" скоро доповість світу що усі комплекси що він виготовив за весь час виробництва знищені тричі і "требе щось робити" з ротом Конашенкова.

По факту - я заздрю чехам. Там у них завод є який виробляє надувні макети "Хаймарсів", "Петріоттів" та іншої техніки мабуть у три зміни працює. Без роботи вони точно сидіти не будуть. "Петріот" не те що не знищено - навіть не пошкоджено у результаті вчорашньої атаки і він разом з франко-італійською гадючою сестрою продовжують свою роботу. Це гарна новина. А погана - скоріш за все бидло знову спробує "забамбить" Київ. Бо прицільно бити гостродефіцитнимии "Цирконами" спеціально по "Петріотам" - то до обстрілу. Дай Боже мені помилитися. Тепер до новин числом три.

1. Генерал Сирський та міністр оборони Умеров вчора провели термінові переговори з головами КОШ Брауном та Пентагону Остіним. Як нам довели, основною темою були "підвищення далекобійних можливостей України" та "Захист Харкова та Одеси від російського ракетно-беспілотного терору". Ніяких подробиць я не знаю, з усього що нам дали на увагу заслуговує лише "Ми зробимо усе можливе щоби захистити великі українські прифронтові міста у найближчі два місяці" від Остіна. Як я розумію, це він про виділення грошей Конгресом та масові поставки зброї від США. Ще взимку було відомо, що "Петріоти" розписані вже у перших пакетах допомоги. Чекаємо та віримо. Харків'яни, сумчани та одесити - тримайтеся.

2. Після відмови Китаю від закупівель російського вугілля і відмови Індії купувати російську нафту з російських танкерів а також після "недружніх дій китайських банків які блокують рахунки російських кампаній", росія звернулася до Китаю з проханням про конвертацію частини своїх ЗВР які зберігаються в юанях у долари та євро. На даний момент відомо що Китай відмовляється проводити такі операції на запропонованих росією умовах і висуває свої, серед яких головна - вимога високої, 9,3 відсоткової маржі, на конвертації. Доки ще невідомо - чи погодилася рф на такі умови, але сам факт того, що Китай веде себе як класичний мародер та здирає останню шкуру зі схудлого російського ведмедя, цілком нас влаштовує.

3. Новина скоріше кумедна ніж серйозна, але теж показова. Після запровадження Тайванем ембарго на постачання високоточних верстатів до рф яке було введено першим минулого місяця, росіяни почали шукати вихід на південно-корейський фірми з тим, щоби придбати верстати там. Корейці повідомили про прибуття "контактерів" американським спецслужбам і в результаті спільної проведеної операції угоди не відбулися, натомість були викрити декілька корейських агентів впливу рф. Чому це смішно? Тому, що, як з'ясувалося згодом, росіяни пропонували тим платити частину гонорару або у рублях з можливістю купувати на них російські ресурси по пильговій ціні, або у юанях без такої привабливої можливості. Цікаво - а ікру та матрьошок розписаних під хохлому у якості оплати не пропонували? Чи кип'ятильники та морошку? Та й ваапше - геть ненависний долар який просили шпигуни - все на бартерну основу! Верстат за льон та парусину! Скрепи - понад усе!

Як остання новина з'явиться у "Блумбергу" чи "Тайм" не забудьте - хто вам першим про неї розповів. На сьогодні більше цікавих новин немає. Але будуть ввечері дані по протестним настроям у регіонах рф, завтра зранку дам другу частину "Їбенеї". Гарного дня.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%