Сообщение #2601860 Просмотреть на стене →

ЕНЕРГЕТИЧНЕ, "ПЕТРІОТ"ИЧНЕ

Вчора ввечері та вночі відбулися інтенсивні консультації у геть не "Веймарському трикутнику" між Україною, росією та США - Ермаком, Бернсом та Патрушевим.. Даю підсумки.

1. Україна ввічливо. але категорично відхилила прохання США не атакувати об'єкти нафтогазової галузі рф. Україна надалі буде нарощувати свої можливості та розширяти географію подібних і не тільки ударів.

2. США з "розумінням та повагою" сприймають рішення української сторони, але як і раніше не будуть надавати можливості для здійснення подібних ударів та не будуть спонукати до них. (Ги-ги - а то ми без американських комплектуючих ті дрони виробляємо та не вони самі нам розвіддані про російську ППО на конкретних місцях поставлють.)))

3. Патрушев заявив Бернсу, що США вчергове проявляють свою слабкість, йдуть на поводу у "київського режиму" і у такому випадку рф продовжить атакувати критичну енергетичну інфраструктуру України до пори, "коли Київ не повернеться до попередніх домовленостей про подвійний мораторій на подібні удари".

4. США попереджають українську сторону про ймовірні спроби рф ще два - чотири рази менш масштабно, але атакувати енергетичну систему України Ермак сказав, що Україна розуміє ризики, але впевнена у стійкості своєї енергетичної системи.

Трохи від себе. Восени минулого року я писав, що Україна інженерно укріпила та прикрила мінімально системами ППО критичні вузли енергетики і зиму ми пройдемо навіть при атаках бидла легше, ніж минулу.. За два дні рф атакувала нашу енергетику засобами ураження котрі перевищують максимальні 119 восени 22го коли після атаки трапився масштабний блекаут. Зараз енергетична система витримала удар без значних потрясінь, той захисний "бетон" витримав навіть прямі попадання. Тут Найем не збрехав. Тому я чогось вірю, що ми їх удари витримаємо, а от вони наші не очевидно. Тим більше коли почне надходити допомога від США бидлу буде не до будок, а ракет у них ніяк не багато, менше половини від рівня осені 22гого.

Тепер про ПРО. Зараз можна сказати те, що я казав своєму вузькому колу коли з'явилися факти ураження нашої системи ППО "Іскандером". Трохи привідкрию "таємницю". Уражений був комплекс, який прикривав "Петріот" котрий вже знімався з позиції. Який - не скажу, гарний, колись радянський, перероблений у США. До того вогнем далекобійної артилерії були уражені дві пускові установки "Петріота" які знімалися з позиції. Одна втрачена, друга потребує стаціонарного ремонту у США. Був незначно уражений радар, ремонтується на місці, вже відновлений. Замість втрачених Україна отримала пускові установки зі Словаччини від Італії. Українська сторона взяла на себе провину за несвоєчасну реакцію на виявлення російськими БПЛА систем ППО і запевнила, що повторення такого випадку не допустить. До часу надходження американської допомоги та нових дивізіонів "Петріот" ЗСУ обмежать їх використання близько від лінії фронту... На жаль...

Начебто все. Ввечері "Їбенея", завтра я у відгулі. Гарної суботи.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%