Сообщение #2600480 Просмотреть на стене →

ДВІ НОВИНИ ТЕРМІНОВО В НОМЕР.

Відбувся позаплановий тур переговорів між Директором ЦРУ Бернсом та секретарем радбезу рф Патрушевим, він відбувся на вимогу російської сторони. Дві тези які нам надали.

Патрушев: "Якщо Україна не припинить атаки на об'єкти нафтогазового комплексу росії ми розірвемо угоду про подвійний мораторій на удари по об'єктах енергетики".

Він же: "США зобов'язалися у багатьох договорах поважати територіальну цілісність росії. Ми вимагаємо рішучого засудження США бойових дій які веде України на суверенній території рф та просимо використати свій вплив для припинення подібної практики".

Директор Бернс пообіцяв довести російську точку зору до українського керівництва, але зауважив, що "Україна має беззаперечне право атакувати будь які об'єкти які прямо чи опосередковано пов'язані з забезпеченням російської армії".

Це все. Нагадую - зараз ми виконуємо ті "прохання США" по знищенню військово-промислового та експортного потенціалу рф, про які я неодноразово писав у минулому році. США усіляко спонукали Україну на такі дії і нарешті дочекалися. Можливо бидло згодом буде знову атакувати нашу енергетику, звичайно у менших масштабах - ракет на терор який був позаминулої зими немає та не буде, але... Все можливо. Проте до наступної зими все буде вирішено і буде взагалі байдуже, розірвуть бидлюки домовленість чи ні.

Ну і про останні американські рейтинги. Вперше за чотири місяці рейтинг Байдена випередив рейтинг Трампа. І потенціал для приросту ще є. Так що... Ще нічого не вирішено і у України є шанс зберегти беззаперечну підтримку США. Життя покаже.

Тримайтеся, у понеділок будуть обіцяні і дуже цікаві "Хроніки Їбенеї". Анонс - відсоток електорату щодо підтримки дій путіна вперше з часів "Болотної площі" впав до 34 відсотків. Це правда, навіть ВЦІОМ взимку малював зниження довіри звісно у менших масштабах. Далі буде.
 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%