Сообщение #2600296 Просмотреть на стене →

ТРОХИ ПРО БІЛГОРОД.

Коли я у січні написав про те, що доктрина США та ключових держав - союзниць щодо неможливості проведення ЗСУ операцій на території рф зазнала радикальних змін, коли написав, що союзники вже не "за", але й не "проти" проведення операцій ЗСУ у прикордонних з Україною областях рф, тобто у Брянській, Білгородській, Ростовській, Орловській та Курських областях, коли стверджував, що у таких операціях може застосовуватися західна артилерія та бронетехніка, мене один хрін на ім'я Вадим з риб'ячим прізвищем назвав ФСБшним провокатором. Питання до нього та отих донбаських "міжнародників" - може все ж якщо яі "провокатор", то все ж не ФСБшний? 😉

Біда в тому, що люди не розуміють ті глибинні, геополітичні процеси які запустила війна бидлостану проти нас. Не бажають розуміти що західна санкційна, суспільна, та військова отрута вже введена у старе та зморшкувате бидлостанське тіло та діє на рфію як отрута комодського варана на бика.

Люди не розуміють, яка титанічна робота проводиться зараз спецслужбами США, Великобританії, Франції... та України по "раскачиванию российской общественно-политисеской лодки", а саме головне - не розуміють, як будуть поводити себе росіяни коли бумеранг агресії прилетить вже на їх територію.

Дарма я закинув писати "Хроніки Їбенеї". Обіцяю, завтра буде частина про суспільні настрої в самій рф та її адміністративних та національних частинах від розвідспільноти США та не тільки від них, та про демографічну ситуацію у цих частинах та національних автономіях.

Ну а черговий рейд РДК та "Сибірського корпусу" лише чергова "проба пера" яка має на мету відволікти війська рф з лимано-куп'янського напрямку, та виставити голим майбутнього "триумфатора" бидлостанських виборів. Але ця операція лише квіточки. І наш майбутній Контрнаступ може початися геть не на півдні.

Спостерігаємо, не сподіваємося на диво, але й не виключаємо його здійснення😉 та пам'ятаємо - майже все буде вирішено у цьому році.

На сьогодні все. До свіжих, бажано гарних, новин та нової "Їбенеї".
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%