Сообщение #2599240 Просмотреть на стене →

ХРОНОЛОГІЯ.

1. 5 березня. Залужний проводить зустріч з послом США та очільником відділу Держдепу.

2. 6 березня. На посаду посла України у Великобританії розглядаються три кандидатури та один "причеп": Генерал та три людини, без прізвищ, два колишніх міністерських посадовця, один "партійний діяч".

3. Генерал Залужний о 12й ранку мав зустріч в ОПУ з головою ОПУ Ермаком, Кулебою та Генпрокурором Костіним.

4. 7 березня. Президент України особисто інформує "Форін офіс" про свій вибір, підписує указ про призначення Залужного послом у Великобританії, отримує запевнення про те, що "з отриманням агреману жодних затримок не буде".

Це нічна інфа від наших заокеанських друзів. Тепер від них же.

В американському уряді "розчаровані, але ставляться з розумінням до рішення Генерала Залужного". Переговори про його політичне майбутнє можуть бути продовжені згодом по бажанню сторін". Від себе скажу - більше американська сторона нав'язуватися не буде зі стовідсотковою гарантією.

Я НЕ ЗНАЮ - що сталося в ОПУ 6го березня, у мене лише два не дуже надійних інформатора з "зеленого" табору, але щось там сталося. "Зелені" свою шахову партію зіграли як по нотах, єдиний можливий конкурент виведений з гри і я навіть можу теоретично допустити що Залужний згодом зможе очолити одну з "зелених" виборчих колон. Зовсім не факт що так і буде, але можливо.

Ну а брехню Президента, а це просто відверта брехня про те, що "Залужний сам побажав у почесне вигнання", залишимо на його совісті. На даний момент факт залишається фактом - остання перепона на шляху до переобрання Зеленського МАЙЖЕ прибрана. Що буде надалі - життя покаже. Як там казав анекдотний Ленін, "Явки та паролі старі, починаємо все спочатку".

P.S. Почався ОФІЦІЙНИЙ збір підписів під петицією за винесення на голосування "Закону про допомогу у тому числі Україні". На сьогоднішній день не вистачає трьох голосів конгресменів. Що цікаво - саме республіканці розпочали цей процес. Маю обґрунтовану надію що збір на наступному тижні закінчиться з успіхом. На даний момент голоси є. якщо не станеться чогось екстраординарного на кшталт ультиматуму Трампа до якого прислухаються усі республіканці, голоси перетворяться на підписи і закон буде прийнятий.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%