Сообщение #2599200 Просмотреть на стене →

AG
Прикриваючись війною, розкрадається найцінніші ресурси України - земля, – Юлія Тимошенко вимагає це негайно зупинити

Юлія Тимошенко наполягає на ухваленні в парламенті поданного фракцією «Батьківщина» законопроєкту про негайне зупинення продажу сільськогосподарської землі під час війни.

Тимошенко категорично проти антиконституційних рішень, які називають «реформами», а насправді відбувається позбавлення народу України природних ресурсів та національних багатств: сільськогосподарських земель, лісів, водойм, корисних копалин та стратегічних підприємств.

Поки люди проливають кров і захищають нашу землю, з 1 січня цього року розпочався другий етап так званої «земельної реформи», коли можновладці намагаються незаконно віддати 72% всіх українських земель юридичним особам: спекулянтам, олігархічним структурам, іноземним банкам, агрохолдингам, тим, хто в тому числі заробив на корупційних схемах в Міноборони.

Відбувається фактично повторення “приватизації/прихватизації” на світанку незалежності, коли людям роздали ваучери на володіння державними підприємствами, які за безцінь скупили декілька наближених до влади людей. Як результат, вся промисловість України опинилась у власності декількох олігархічних родин, а людей викинули на вулицю. Теж саме відбувається і сьогодні, коли українську землю куплять за безцінь, а люди залишаться ні з чим.

Юлія Тимошенко заявила, що зробить усе, щоб українська земля належала українському народу, кожній родині, незалежно від того, де вона проживає - у селі чи місті. Вона також пропонує запровадити в Україні програму розвитку сімейного фермерства, яка довела свою ефективність в аграрній сфері розвинутих європейських країн і план збереження у власності держави стратегічних монополій.

НОВИНА🇺🇦 | Підписатися
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%