Сообщение #2598335 Просмотреть на стене →

ПРО "ХОРОБРИХ" ЛЯХІВ.

"Гадаю, що це значно складніше, ніж думають деякі люди навіть у Європі. Не хочу бути нечесним, тому скажу, що це буде проблемою для багатьох країн НАТО. Я знаю, що сказав президент Макрон і яка його ідея загалом, але не думаю, що НАТО готове до такої участі у цій війні"

"Якщо солдати з країни НАТО, навіть окремої країни – члена НАТО, будуть атаковані чи загинуть на вашій території в цій війні, ми муситимемо розглядати це як атаку на весь Альянс, хоч це і станеться в Україні. Ми муситимемо надати колективну відповідь. НАТО – це як братство, один за всіх і всі за одного. Тому ми дискутуємо з цього приводу.
Бо кожного разу, як ви отримуєте технологічну перевагу, ви виграєте. Це найголовніше. Вам потрібна нова зброя, вам потрібна інформація з поля бою, вас потрібно підтримувати багатьма способами. Але ми повинні бути дуже обережними, якщо йдеться про фізичну присутність солдатів НАТО, бо це може погіршити ситуацію. Я думаю, що це може погіршити ситуацію", – сказав польський спікер Головня.

Зазвичай не репощу, але тут не втримався. Ще дам на додаток, але вже від шефів.

.Дуда у приваті заявив Прем'єр- міністру Нідерландів Рютте, що "З доставкою нідерландської допомоги в Україну можуть бути проблеми через блокаду кордону. Ми розраховуємо на допомогу Нідерландів у вирішення питання стосовно обмеження українського експорту у ЄС".

Рютте у бесіді з Блінкеном попросив останнього посприяти "досягненню.порозуміння з польською стороною".

Бандера був правив ї ця правда не зміниться ніколи: Польща - ворог України, не кращій за Угорщину та головного ворога - бидлостан. Я не знаю, на які кроки наважиться наш уряд щоби вгамувати цих покидьків, але рецепт відомий. Прийшов час не погрожувати, а діяти.

Ну і про наших ще одних "друзів" зі Словаччини. Вже відома інформація про те, що Італія забирає у словаків свою систему ППО SAMPT - T, вона, очевидно, поїде в Україну. І від себе - таким же чином збирається поступити Німеччина з наданим словакам "Петріотом". Останній у квітні покине Словаччину. Одного сьогодні у Бога прошу - щоби союзники так же поступили і з поляками.

Я особисто більше нічого польського не куплю до кінця життя.
 
+5
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%