Сообщение #2598030 Просмотреть на стене →

ЭТО СНОВА ВЕСНА, СНОВА ВРЕМЯ НИКЧЕМНЫХ НАДЕЖД"... .

Сонце, на Дніпрі тепло, вітерець, перший загар прихопив мою наглу морду - передайз, а мені щось сумно...

З минулої осені верещав як перед кастрацією що Україна пройде зиму легше ніж минулу, що якщо й будуть відключення світла, то ні в якому разі не такі тривалі як тоді - як мене тільки не обзивали.
Коли у листопаді розповів підписникам, що Україна та росія через посередника - директора ЦРУ Бернса, досягли угоди про подвійний мораторій на удари по енергетичних об'єктах - мене обізвали "пі...м" та шахраєм який вигадує неіснуючі новини. Так і пройшли зиму майже без відключень, зараз полякам енергію продаємо.
Коли я казав, та й зараз не втомлююся це повторювати, що не може бути й мови про наступ з Білорусі - мене хейтили навіть земляки - "20го нас підуть орди воювати". 20го не пішли - "Ото 24го точно"! Не пішли 24го - "У травні підуть, це гарантія, мені кум стоюрідного прадіда казав, а у нього асенізатор у ГУР працює, так от він чув як це Буданов на унітазі крикнув коли запором страждав"!
Коли я восени 22го опублікував "Перестороги США" щодо можливого застосування рф ЯЗ які передав особисто Патрушеву колишній директор ЦРУ Петреус, мене знову хейтили та продовжують це робити деякі індивідууми які всерйоз вважають що "путін на херу Штати вертів". Хворі люди... путін не боїться - він люто ссить застосування ЯЗ в Україні, бо тоді його не врятує ані Китай, ані чорт, ані Аллах. Його воїнство в Україні буде знищено, а російський ВПК будуть херачити з повітря до повного знищення. І ультиматум США залишається у силі, Держдеп про це вчора заявив офіційно.

А скільки було новин які після мене тиражували світові, зокрема американські, ЗМІ... І один хер - "ти сам піздун та бабця твоя - контра". Сумно. Елегія. Але робота є робота. Існують три новини які повинен надати.

Спікер Конгресу Джонсон запропонував демократам "Угоду по Україні" від Трампа. Сутність - допомога Україні буде розділена на дві частини. Військова частина у розмірі 32х мільярдів (цифра для обговорення) надається як раніше невід'ємно. Бюджетна ж підтримка на рік буде надаватися як безвідсотковий кредит. Після ухвалення "закону про тимчасове фінансування" для уникнення шатдауну почнеться війна за українські гроші. І вона буде вестися не по темі "дадуть чи не дадуть" - безумовно дадуть, а "дадуть на шару чи у кредит". Доки ще позиція демократів непохитна - "Віддавати українцям нема чим, тільки на шару". Наступні три тижні у Конгресі будуть гарячими.

Відбулися переговори між головою КОШ Брауном та Головкомом Сирським при участі вищих "штабних" посадовців від двох сторін. Зустріч була присвячена питанням підготовки Українського Контрнаступу. Звісно що я НІЧОГО не знаю про деталі переговорів, але одне повідомлення з них нам надали. "Для підготовки Контрнаступу з високими шансами на успіх, при вирішенні нагальних проблем з мобілізацією, потрібно від чотирьох з половиною до шести місяців". Тобто він почнеться приблизно у кінці липня - у серпні. Вибачаюся за те, що написав про "оптимістичний сценарій з кінцем червня" - його не буде.

Ну і три новини чисто інформативні.

1. Українська сторона у особі Умерова повідомила нідерландських, американських, данських та норвезьких колег про те, що "Усі підготовчі роботи для прийому літаків F - 16 будуть закінчені українською стороною у першій декаді червня". Так що, якщо у бидла буде усіляке різне влітку падати та рватися ще інтенсивніше, то знайте - хто до цього процесу долучився.

2. Генерал Залужний відвідає наступного тижня США на запрошення Держдепу США.

3. Швеція та Україна у березні розпочнуть переговори про передачу останній літаків "Gripen". Після вступу Швеції до НАТО "з'явилася можливість передати Україні деяку відчутну кількість цих літаків". Вести переговори буде Умеров.

З першим днем весни, панове. І вона нам повинна принести більше радощів ніж смутку. Все буде норм.

P.S. Сьогодні повинен був написати про "невдоволення" американців деякими рисами та вчинками Зеленського, забив. Може завтра якщо час буде. Не факт.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%