Сообщение #2596641 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 21.

Новин небагато.

Пройшов черговий тур переговорів між росією та США. З того що нам довели, а це "українське питання", ніяких змін немає. Україна та США називають передумовою "результативних переговорів" відхід військ рф на "Лінію 24", Патрушев від імені хуйла вимагає "негайного початку переговорів без будь яких передумов". Маленький нюанс. Якщо у попередньому листі американцям хуйло казав, що "Україна може припинити своє існування" бо його військо ось-ось прорве фронт та добіжить ледве не до Києва, то тепер подібних заяв не було, натомість знову була мантра про "безперспективність постачання зброї Києву". Як на мене це добрий знак - наступ бидла до квітня, як кажуть американці, зокрема КОШ "в основному втратить свій імпульс".

Основний наш після США "бюджетний донор", Японія, не тільки зобов'язалася надати Україні більше 12 мільярдів доларів частково перекриваючи нестачу американської підтримки, але й підписала з Прем'єром Шмагалем вже "базові гарантійні договори з співробітництва оборонних підприємств України та Японії". Якщо без "новомови" - уряд Японії буде страхувати ризики з якими можуть зіштовхнутися японські промислово-військові корпорації які будуть створювати в Україні спільні оборонні підприємства. Також підписаний "Договір про випробування", по ньому певні зразки новітнього японського озброєння будуть "складати іспит" "в Україні. В першу чергу це системи ППО та ПРО.

Всі чули про те, що Президент Чехії Павел знайшов для України 700 тисяч снарядів. Пройшла інформація про те, що Канада готова профінансувати логістичні послуги по доставці снарядів в Україну. Додам новину - у найближчі 10 днів 8 країн з табору "Союзників України" вирішать питання фінансування закупівлі, про це позавчора-вчора були проведені консультації на рівні міністрів та заступників міністрів фінансів та оборони цих країн. Це США, Канада, Південна Корея, Іспанія, Німеччина, Нідерланди, Японія та Італія. Скоріш за все снаряди дуже скоро будуть. Чесно кажучи не чекав - зазвичай бюрократія з'їдає місяці на "узгодження позицій".

Ще гарна новина. На Трампа почали давити спонсори з військово-промислових корпорацій щодо виділення фінансування Україні, Тайваню та Ізраїлю. А це для Дональда вкрай відчутно - він і так має лише половину від грошей які йому надали на минулу Президентську кампанію. Корпорації вимагають не блокувати допомогу, бо велика частина цих грошей піде саме ним на вироблення та закупівлю озброєнь. Побачимо, чи буде це соломинкою яка переламає хребет скаженому Дональду.

На сьогодні все. Допомога йде, це є у відкритих джерелах, є у напіввідкритих, інформую про неї і я. ЇЇ багато, реально багато. До квітня вистоїть наша армія, а там справа вже буде за нашою владою, бо основна проблема України і зараз, і у майбутньому - мобілізація та навчання мобілізованих.

Тримаємося, допомагаємо ЗСУ останнім, працюємо на Перемогу, ну і ховаємося по можливості - ну не вірю я в те, що хуйло не зажене гостей Києва у бомбосховища в районі роковин початку війни. Хоча, чим чорт не жартує? 😉
 
+2
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%